Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dodatna FOGRA certifikacija za Konica Minolta AccurioJet KM-1 seriju

Još dva člana Konica Minolta AccurioJet KM-1 UV-LED sheet-fed digitalne ink jet obitelji dobila su višestruke FOGRA certifikate. Time su još jednom pokazali njihovu stabilnost, svestranost i točnost boja.  

Novi certifikat odnosi se na Konica Minolta AccurioJet KM-1e i KM-1e High Definition (HD) modele. Oba predstavljaju daljnji razvoj izvorne KM-1 serije, u industriji poznatoj kao “švicarski nožić” zbog svoje široke primjene.
FOGRA (Fogra Research Institute for Media Technologies) dodijelio je certifikate FOGRA51, 52 i 59 za oba modela. 
Prije tri godine Konica Minolta postala je prvi svjetski proizvođač strojeva za ispis koji je dobio FOGRA53 certifikaciju profila za AccurioJet KM-1. Ostale nagrade uključuju nagradu European Digital Press Association (EDP) za najbolji B2+ pisač u boji iz arka.

Konica Minolta KM-1 strojevi kontinuirano pomažu u premošćivanju jaza gdje sve više tiskara shvaća prednosti prelaska s ofsetne na digitalnu proizvodnju ili njihovu kombinaciju. Ostale prednosti uključuju mogućnost hibridnog ispisa integracijom serije AccurioJet KM-1 u postojeće procese, veće veličine listova i mogućnost ispisa na niz nepremazanih i premaznih materijala, uključujući podloge kao što su karton za pakiranje, lagani papiri i strukturirani materijali.


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content