Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dođite na Dipa Days i upoznajte novitete

Ukoliko još niste, iz tvrtke Europapier Dipa pozivaju vas da idući tjedan, točnije 28. i 29. 9. rezervirate za dolazak na već tradicionalne Dane otvorenih vrata – Dipa Days.
Pozivaju sve zainteresirane da iskoriste priliku i pogledaju njihov novi showroom, na adresi Europapier Dipa, Slavonska Avenija 65.
U showroomu posjetitelji će se moći upoznati s najnovijim tehnologijama uz prezentaciju asortimana nihovih partnera i dobavljača.
Ističu kako su uz premijeru novih Rolandovih printera pripremili i posebne pogodnosti za posjetitelje.

Podsjećamo, polovinom prošle godine Dipa je postala dio Europapiera. Ovlašteni je zastupnik i distributer Roland printera, ali i mnogih drugih brendova  kao što su 3M, Guandong, Poli-Tape, Metamark, Sefa, Vulcan.

Europapier pak jedan je od vodećih veletrgovaca papirom na području Srednje i Istočne Europe. Njihov asortiman obuhvaća grafičke papire i materijale za izradu pakiranja, uredske papire, materijale za vizualnu komunikaciju te higijenski asortiman.

Vesele se druženju, a svoj dolazak na Dipa Days mole da potvrdite do 25. 9. 2023. na mail [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content