Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Domaća inovativna rješenja za tisak tekstila na sajmu FESPA

Tvrtka Nanodiy i dalje je pri vrhu kada se radi o inovacijama i praćenju trendova svjetskog tržišta tiska. Posvećeni potrebama tržišta za stalnim inovacijama i unapređenjima, na tržištu su ponudili DTF tisak sa četiri vrste pisača. Radi se o DTF Basic, DTF Pro, DTF Advanced i DTF Premium modelima. Nanodiy All in One tehnologija koja već duže vrijeme ima svoje mjesto na tržištu, odlična je za tisak na pamuk kao i na sve ostale materijale pripremljene za sublimaciju što omogućava plasman velikog broja artikala na tržištu.

Svoju ponudu ove će godine izložiti i na sajmu FESPA koji će se od 31. 5. do 2. 6. održati u Berlinu. Posjetiteljima će predstaviti cijelu paletu DTF strojeva za izradu preslikača.

Kako nam je rekao gosp. Danijel Galinec, iz tvrtke Nanodiy, izložit će Advanced XP600 uređaj je s četiri boje (CMYK), širine ispisa 30cm, vrlo brz uz nisku cijenu održavanja. Nanodiy Rip softver sastavni je dio u njegovom radu.

Osim ovog uređaja s četiri boje predstavit će i Nanodiy Advanced XP600 sa šest boja (CLcMLmYK). Tu su uključene Lc i Lm, širina ispisa mu je također 30cm. Idealan je za finije otiske, a i brzina mu je veća.

Nanodiy Advanced + i3200 s četiri boje (CMYK) uređaj je malog formata sa širinom ispisa od 42cm, ali brzina mu je ista kao i kod velikih uređaja od 60cm.

Osim gore navedenih uređaja posjetitelji će moći vidjeti i modularne termo preše s izmjenjivim ladicama za tisak na tekstil te preše za tisak na kape, šalice i mnoge druge promotivne artikle.

Predstavnici tvrtke Nanodiy pozivaju vas da ih posjetite u Berlinu, u hali 6.2., na štandu B50 kako bi vam predstavili dio svojeg asortimana proizvoda.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content