PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DotCode kao budućnost barkodova

Najnovijim ažuriranjem DotCode-a na tržište je ušao novi i inovativni 2D sustav barkoda koji omogućava primjenu barkodova s brzinom očitanja većom od 1000 kodova u sekundi. Ova potencijalno revolucionarna tehnologija, koja se već pokazala uspješnom u europskoj duhanskoj industriji, mogla bi biti pravi dobitak i za druge industrije.

U vrijeme kada su lažni proizvodi prisutniji nego ikad prije, barkodovi mogu potencijalno pružiti veću sigurnost.. DotCode je inovativan sustav barkodova koji se temelji na simbologiji točaka. Proizvodnja u duhanskoj industriji već koristi ovu tehnologiju s velikim uspjehom. Jedna od glavnih prednosti novog sustava je u velikoj brzini očitavanja, većom od 1.000 kodova u sekundi. To nudi potencijal drugim tržištima poput industrije pića, distribucije i e-trgovine.

Brzi tisak barkodova

Od samog početka DotCode je bio zamišljen i dizajniran za ispis pomoću brzih tehnologija poput kontinuirane ink jet i laserske ablacije. Kako veliki proizvođači pića mogu puniti 1000 boca u minuti, a linije za proizvodnju cigareta mjere se s više od 1000 pakiranja u minuti, takva tehnologija ima potencijal za revoluciju. Robustan i ekonomičan nosač podataka barkodova, koji kodira jedinstveni identifikator praćenja i praćenje velikom brzinom, mogao bi biti od koristi mnogim industrijama. Nadalje, DotCode može pomoći u sprečavanju prijevara i krivotvorina zahvaljujući inovativnom sustavu točaka.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content