Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Drugi po redu PDF- Proljetni Digitalni Forum

Na istome mjestu kao i prošle godine, u Hotelu Radon Plaza u Sarajevu, će se održati Proljetni Digitalni Forum PDF. Predstavit će se domaća i strana poduzeća: Alim d.o.o., Mega Sign d.o.o., Pako d.o.o., Mojić d.o.o., Top Bind d.o.o., Konica Minolta d.o.o., Biro Kip d.o.o. i Avtera d.o.o.

Posjetitelji će imati priliku da na jednome mjestu vide najnovija rješenja digitalnog tiska na folije, papir, ceradu, tekstil te na sve vrste pločastih materijala.

Predstavljanje različitih aplikacija

Brojna predavanja o zanimljivim temama, sigurno će Vas zainteresirati i učiniti ovaj događaj vrlo poučnim i zanimljivim.

Predavanja najnovijih tehnologija

Dođite na 2. PDF, 19. i 20.04.2017., gdje ćete na licu mjesta moći isprobati nove strojeve i tehnologije te ćete ih kasnije moći uvrstiti u svoju vlastitu ponudu i na taj način proširiti svoje poslovanje.

Poslovna druženja i razmijena iskustva

Više informacija pogledajte na web: pdf.ba

ili nam se javite na e-mail: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content