Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Drugo izdanje eventa DA! – Digitalne aplikacije – vidimo se u Vrdniku!_

Želite li da saznate više o primeni digitalnih štamparskih tehnologija kod malih aplikacija? U tom slučaju nikako ne propustite drugi po redu event DA! – Digitalne aplikacije, koji će se u organizaciji Print Magazina održati 16. i 17. 3. 2018. u etno hotelu Vrdnička kula, u Vrdniku (Srbija).

DA! – Digitalne aplikacije je manifestacija koje je posvećena predstavljanju digitalnih štamparskih tehnologija namenjenih korišćenju kod malih aplikacija kao što su suveniri, promotivni proizvodi, etikete, t- shirt…, na kojoj će svoju ponudu i rešenja predstaviti renomirani proizvođači štamparskih mašina, opreme i repromaterijala.

Ove godine DA! – Digitalne aplikacije uključuju tri različita događaja:

  • – izložba štamparskih mašina, opreme i repromaterijala gde Vas, između ostalog očekuju tehnologije t- shirt štampe (t-shirt printeri, kateri, folije, sublimacija…), štampa i izrada suvenira (laseri, mali UV printeri, sublimacija…), t-shirt majice i različiti promotivni artikli
  • – stručna predavanja u saradnji s FESPA-om
  • – Wrap Star Adria/Balkan – prvo regionalno takmičenje u car wrappingu sa vrednim nagradama

Tako da ukoliko ste kreativni pojedinac, vlasnik štamparije, fotokopirnice, proizvođač ili trgovac suvenirima, promotivnim artiklima ili tekstilom, vlasnik OPG-a, radite u hotelijersko – turističkom ili HoReCa sektoru… DA! je pravo mesto za Vas!

Za sve posetioce ulaz na event je besplatan!
Sve što je potrebno je da se registrujete ovde ili da nam svoj dolazak potvrdite na e-mail:
[email protected]

Svi učesnici imaju i mogućnost smeštaja po povoljnijim cenama u hotelu Premier Aqua i etno hotelu Vrdnička kula.

Dolazite u Vrdnik? DA!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content