Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Drugo izdanje eventa DA! – Digitalne aplikacije – vidimo se u Vrdniku!

Želite li saznati više o primjeni digitalnih tiskarskih tehnologija kod malih aplikacija? U tom slučaju nikako ne propustite drugi po redu event DA! – Digitalne aplikacije, koji će se u organizaciji Print Magazina održati 16. i 17. 3. 2018. u etno hotelu Vrdnička kula, u Vrdniku (Srbija).

DA! – Digitalne aplikacije događanje je posvećeno predstavljanju digitalnih tiskarskih tehnologija namijenjenih korištenju kod malih aplikacija kao što su suveniri, promotivni proizvodi, etikete, t- shirt…, na kojem će svoju ponudu i rješenja predstaviti renomirani proizvođači strojeva, opreme i repromaterijala.

Ove godine DA! – Digitalne aplikacije uključuju tri različita događanja:

  • – izložbu strojeva, opreme i repromaterijala gdje Vas, između ostalog, očekuju tehnologije t-shirt tiska (t-shirt pisači, kateri, folije, sublimacija…), tisak i izrada suvenira (laseri, mali UV pisači, sublimacija…), t-shirt majice i različiti promotivni artikli
  • – stručna predavanja u suradnji s FESPA-om
  • – Wrap Star Adria/Balkan – prvo regionalno natjecanje u car wrappingu sa vrijednim nagradama

Stoga ukoliko ste kreativni pojedinac, vlasnik tiskare, fotokopiraone, proizvođač ili trgovac suvenirima, promotivnim artiklima ili tekstilom, vlasnik OPG-a, radite u hotelijersko-turističkom ili HoReCa sektoru… DA! je pravo mjesto za Vas!

Za sve posjetitelje ulaz na event je besplatan!
Sve što je potrebno je registrirati se ovdje ili nam svoj dolazak potvrdite na e-mail:
[email protected]

Svi sudionici imaju i mogućnost smještaja po povoljnijim cijenama u hotelu Premier Aqua i etno hotelu Vrdnička kula.

Dolazite u Vrdnik? DA!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content