PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

drupa 2020 –organizirani posjet za članove Udruge FESPA Hrvatska

Godina ispred nas će po mnogočemu biti posebna, jer je između brojnih regionalnih i globalnih događanja 2020. i godina drupa-e. Udruga FESPA Hrvatska za svoje članove organizirama grupni posjet sajmu drupa, najvećem grafičkom događanju u 2020.

Trenutno je za članove Udruge na raspolaganju 10 mjesta. Zbog povoljnijeg aranžmana, “baza” za vrijeme sajma bit će u Kölnu,  a ukoliko ste član Udruge, svoje mjesto u dvokrevetnoj sobi možete rezervirati po cijeni od 5.850 kn.

Posjet drupi će biti od 16. do 19. 6. 2020., a plan putovanja i detalje možete provjeriti na web stranici FESPA Hrvatska.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content