Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Društvo snova – vrijeme kreativaca

Gospodin Korado Korlević (59), profesor, predsjednik Zaklade Adris, astronom sa najvećim brojem otkrivenih asteroida, voditelj Znanstveno-edukacijskog centra u Višnjanu, bavi se popularizacijom astronomije i radom sa nadarenom djecom.

U subotu, 25.02. na DA! eventu će održati predavanje o vremenu u koja smo već ušli i mogućnostima koje nam se otvaraju.

Postoji li odgovor na pitanje, što dolazi nakon informatičke revolucije, ….. post informatička revolucija? Ne, već smo nekih pet godina u jednom novom okruženju, u civilizaciji koja se zasniva na ekonomiji doživljaja, civilizaciji koju nakon knjige Rolfa Jensena zovemo sažeto, “The Dream Society”.
Jesmo li kao zajednica ili kao pojedinci spremni za taj izazov? Imamo li ljudi, znanja, strasti, novih alata i motivacije za snalaženje u nadolazećem svijetu?” Odgovor je obično negativan, većina nije spremna.
Što je “Društvo snova”, što poduzeti kako bi se iskoristio taj prijelaz iz svijeta informacija u svijet kreativnosti, kako iskoristiti prilike koje nam to novo društvo pruža?

POKROVITELJ PREDAVANJA: HRVATSKA UDRUGA SITOTISKARA

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content