Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dunapack napreduje u proizvodnji valovite ambalaže s EFI Escadom

Dunapack Packaging, proizvođač visokokvalitetnih tiskanih ambalaža od valovitog kartona sa sjedištem u Ujazdu, u Poljskoj, nedavno je potpisao ugovor s tvrtkom Electronics For Imaging Inc., kako bi dodatno unaprijedio svoje poslovanje uz dodatak EFI Escada Profile, visoko sofisticiranog, zatvorenog, kontrolnog sistema, omogućujući višu i dosljednu kvalitetu te ukupnu učinkovitost.

“Već nekoliko godina koristimo Escada Syncro 7, te smo nakon savjetovanja s EFI-jem o dodatnim opcijama koje bi nam mogle pomoći u kontinuiranoj potrazi za kvalitetom, odlučili da će Escada Profil biti savršeno rješenje za nas “, rekao je g. Jakub Wojtko, direktor proizvodnje tvrtke  Dunapack Packaging’s Eurobox Polska Sp. “Vjerujemo da je EFI Escada najbolji izbor za integrirani sustav kontrole, za koji se nadam da će nam donijeti mnoge prednosti kao što je povećana kvaliteta, zbog većih brzina, a s tim prednostima očekujemo uštedu novca i daljnje zadovoljstvo naših kupaca s poboljšanom i ponovljivom kvalitetom proizvoda. ”

Optimizirana proizvodnja

Dunapack Packaging je pridružena tvrtka Prinzhorn Group, koja je u obiteljskom vlasništvu i upravlja sa 6.600 zaposlenika u 15 zemalja. Osnovana 1853, Prinzhorn Group je postala europski lider u industriji ambalaže, papira i reciklaže. Dodatna EFI Escada rješenja pružaju poboljšane mogućnosti upravljanja i izvješćivanja, čime Dunapack Packaging može optimizirati proizvodnju.

“Dodavanje EFI Escada Profila pomoći će nam da se usredotočimo na relevantna područja proizvodnje koja su nam potrebna za poboljšanje i optimizaciju. Kontinuirana investicija u naše strojeve i mogućnosti je ono što će nam pomoći da postignemo svoje ciljeve za rast u budućnosti. Zadovoljstvo naših klijenata s poboljšanom kvalitetom proizvoda bit će važan korak koji će nam pomoći da to postignemo “, rekao je Wojtko.

Tiskare i stručnjaci za ambalažu širom svijeta se oslanjaju na EFI-jev portfolio workflow proizvoda kako bi upravljali svojim poslovanjem i postali jednostavniji, učinkovitiji, informiraniji i profitabilniji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content