Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Durst predstavlja novog člana P5 platforme – pisač širokog formata 350 HS

Durst, proizvođač naprednih tehnologija digitalnog tiska i proizvodnih, najavljuje predstavljanje najnovijeg modela unutar svoje vrlo uspješne P5 tehnološke platforme. Model P5 350 HS bit će predstavljen tijekom Durst internetskog događaja pod nazivom Firework of Innovations. Novi pisač visokih performansi P5 350 HS bit će službeno predstavljen tijekom virtualne prezentacije u Centru za korisničko iskustvo u sjedištu Dursta, u Brixenu, Italija, sutra 3. 12..

Durst P5 350 HS u kombinaciji s Durst Automatom, novim rješenjem za potpuno automatizirani tijek ispisa, tvrtke Durst Software – učinit će proizvodne procese daleko učinkovitijima za korisnike, a istovremeno pružiti mnogo lakše upravljanje u okruženjima s više vrsta ispisa, rekao je proizvođač.

“S otprilike 100 jedinica koje su već isporučene po cijelom svijetu, zaista smo uzbuđeni što smo službeno predstavili našeg najnovijeg člana obitelji, P5 350 HS. Oni koji nam se pridruže na virtualnoj prezentaciji bit će zapanjeni fleksibilnošću, brzinom i učinkovitošću ovog novog pisača.
Durstov virtualni događaj, Firework of Innovations, također će se usredotočiti na Durst Habitat System s UVC-R tehnologijom, pokrenut u kolovozu radi poboljšanja kvalitete života u novo normalnim situacijama uzrokovanim virusom Covid-19. Inovativni sustav za dezinfekciju zraka kombinira izmjenu zraka i UV zrake zajedno kako bi učinkovito smanjio zaraženi zrak, a time i unutarnje virusno opterećenje, “rekao je Christian Harder, direktor prodaje Durst Group za grafički segment.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content