Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Durst predstavio entry-level TAU RSC UV ink jet pisač

Početkom godine tvrtka Durst tržištu je predstavila Tau 330 RSC E UV ink jet pisač u jednom prolazu kako bi digitalnu proizvodnju ambalaže i etiketa učinila još dostupnijom. S početnom cijenom od 350.000 eura Durst s ovim pisačem cilja na male i srednje tiskare kojima je sada dostupna jeftinija verzija RSC modela.

Novi stroj, koji će biti moguće nadograditi do pune brzine Tau RSC verzija, ima mogućnost ispisa u širinama 244 i 330mm, ispis CMYK boja ili CMYK + bijela u punoj brzini od 52m/min. Rezolucija ispisa je 1200 x 1200 dpi, s veličinom kapljice do 2 pl. Produktivnost od 1020m2/ sat ostvariva je u punoj boji, uključujući bijelu. Visoko pigmentirane boje smanjuju njezinu potrošnju do 20% po metru kvadratnom te su dizajnirane tako da maksimalno optimiziraju troškova rada. Sve opcije iz Tau 330 RSC modela mogu se postaviti i na novi model što uključuje valjak za hlađenje, tiskanje varijabilnih podataka ili vanjski veliki namatač. Stroj može prihvatiti osmobojnu stanicu (CMYK + bijela + narančasta, ljubičasta, zelena (OVG)) te je u ponudi s Durstovim softverom Workflow Label.
Kako ističu u Durstu, tijekom razvoja Tau 330 RSC E posebna pozornost posvećena je nadogradnji i fleksibilnosti stroja što je važan dodatak Durst Tau RSC obitelji varijabilnih, promjenjivih i prilagodljivih tiskarskih sustava. Digitalni tisak etiketa sada je, kako kažu, dostupan većem broju konvertera i tiskara kojima novi stroj otvara nove mogućnosti. Prve isporuke stroja kreću u ožujku, a sve informacije moguće je dobiti u tvrtki Grafik.net, ovlaštenom Durst distributeru.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content