PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Durst osvojio EDP nagrade za Rho 2500 i najbolji workflow

Dvije nagrade Europskog udruženja za digitalni tisak dodijeljene su Durstu, proizvođaču naprednih tehnologija za digitalni tisak i proizvodnju.

Nagrade su dobili za svoj Rho 2500 u kategoriji Najbolji hibridni flatbed pisač > 250m2/h, a drugu za Durst Workflow u kategoriji najbolji workflow.

Nagrade predstavljaju priznanje Durstu i njihovim inovacijama. Oni nastavljaju svoj put kako bi postali cjeloviti pružatelj rješenja u skladu sa strategijom “Pixel to Output”. Nedavne najave uključuju P5 350 pisač velike brzine, zajedno s Durstovim “Automat” sustavom, te proširenje workflow-a, analitike, automatizacije i rješenja s bojom za pisače. Nagrađivani Durst Workflow dostupan je i za pisače koji nisu njihovi.

Tehnički odbor EDP-a osvrnuo se na sve veću važnost softvera i workflow sustava. “Nisu važni samo uređaj ili sami softver, već i utjecaj proizvoda na ljude i korisnike”, izjavili su iz Dursta.

“Ove su nagrade još jedna snažna referentna točka i podrška treće strane onome što smo postigli svojom misijom inovacija”, rekao je Manfred Glantschnig, voditelj upravljanja proizvodima za profesionalne usluge u Durstu. “Durst Workflow dio je našeg softvera svjetske klase. U integriranom svijetu nastavljamo pomagati našim kupcima cjelovitim rješenjima poput hardvera, softvera, adekvatne boje i suradnje.”

Andrea Riccardi, voditeljica upravljanja proizvodima za grafički segment Durst Grupe, rekla je: „Ponosni smo što nas je EDP prepoznao i nagradio ovim nagradama. Neprestano gradimo našu ponudu u skladu s end-to-end razmišljanjem za poslovna rješenja usmjerena na koncept Smart Factory za proizvodnju i proizvodne procese. Durst Rho 2500 dobio je ovo priznanje kao pisač visoke produktivnosti koji se može nadograditi ovisno o potrebnom količinskom proizvodnom kapacitetu.”

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content