Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Durst ponovno podiže ljestvicu

„Production Excellence“, odnosno Izvrsnost proizvodnje“ moto je pod kojim je na nedavno završenom sajmu Fespa u Berlinu nastupila tvrtka Durst. Predstavili su svoje P5 sustave za ispis velikog formata te softverska rješenja.

P5 500 –  novi standard u superwide formatu

S predstavljanjem novog P5 500 modela, Durst je ponovno postavio standard kada je riječ o vrhunskom digitalnom tisku velikog formata. P5 500 je robusni LED sustav širine ispisa od 5,25 metara. Koristi snažne Ricoh ispisne glave, a cjelokupni sustav dizajniran je za učinkovitu proizvodnju bez nadzora. Uz CMYK, dostupna su još četiri kanala u boji, primjerice za svijetle boje (c, m, k), bijelu ili lak. Osim V-reza ima i mogućnost H-reza te se iz role sada mogu raditi i arci. Jednostavnost rukovanja medijima igra ključnu ulogu u osiguravanju produktivnosti čak i pri ovoj dimenziji.

P5 Double 4 – dvostruka produktivnost na zahtjev

Paralelno s novim rješenjem, Durst podiže produktivnost i performanse  postojeće P5 UV-LED serije na novu razinu s novom Double 4 tehnologijom. Drugi red CMYK ispisnih glava opcionalno je instaliran u P5 UV sustave, što omogućuje dvostruko veću produktivnost. Opcija je dostupna za modele P5 350/HS i P5 210/HS.

“From Pixel to Output”

Kako bi se pristup “From Pixel to Output” implementirao u praksi, potrebna su i inovativna softverska rješenja. Durst Software & Solutions značajno je uložio u razvoj rješenja s ciljem optimizacije i automatizacije procesa. Ponuđena su ukupno četiri softverska paketa koji pokrivaju sva relevantna administrativna i proizvodna područja.

Etikete i fleksibilna ambalaža – proširenje portfelja

Predstavljanjem platforme Durst TAU ​​RSC, Durst je svojim kupcima iz segmenta širokog formata predstavo i moguće proširenje portfelja u smjeru tiska etiketa i fleksibilne ambalaže. “Pandemija je još jednom pokazala koliko je važno pozicionirati se što je šire moguće kao pružatelj usluga. Proizvodnja etiketa ili fleksibilne ambalaže nudi tu mogućnost našim LFP kupcima”, rekao je Christian Harder, potpredsjednik prodaje, Durst Group.

Vanguard – tvrtka Durst Grupe

Vanguard, sa svojim sustavima za signage ispis, dekoracije, poslovnu opremu, industriju i ambalažu, dio je Durst grupe od 2020. godine. Europska podružnica nalazi se u Brixenu, u zgradi u blizini sjedišta Dursta s tvornicom koja se prostire na 5.000 m2. Fizička blizina prednost je za kupce jer se sva rješenja za ispis iz cjelokupnog portfelja Durst grupe mogu vidjeti i testirati.
Na sajmu Fespa bila su izložena dva flatbed pisača iz asortimana Vanguard. VR6D-HS i VK300D-HS pokrivaju spektar performansi srednjeg ranga. Odlikuje ih atraktivan omjer cijene i učinka te mogu pokriti širok raspon primjena zahvaljujući modularnom dizajnu i raznim konfiguracijama boje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content