Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Durst širi portfelj preuzimanjem tvrtke Aleph

Durst Group napravila je još jednu stratešku akviziciju preuzimanjem talijanskog stručnjaka za tekstil i industrijski tisak, tvrtku Aleph. Aleph je jedan od pionira u održivim digitalnim rješenjima za tekstil te unutarnje i vanjske dekoracije.

Ovim strateškim potezom Durst Group dodatno unapređuje svoju poziciju u tehnologijama tiska na bazi vode i održivih rješenja. Ova akvizicija za Durst Group služi i kao svojevrsni most do Coma u Italiji, središta tekstilnog dizajna i visokokvalitetnih aplikacija.

Tvrtka Aleph osnovana je 2000. Tijekom posljednjih 20 godina prošli su put od proizvođača softvera i distributera tekstilnog potrošnog materijala do neovisnog proizvođača inovativnih strojeva za digitalni tisak na bazi vode.
Danas tvrtka više od 60% svojih prihoda ostvaruje u inozemstvu u više od 20 zemalja.

“Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Alephu u obitelj Durst. Njihova stručnost u održivim aplikacijama na bazi vode, njihov softver za vrhunske tekstile i njihova kreativna rješenja za ispis plakata savršeno su u skladu s našom vizijom pomicanja granica tehnologije digitalnog tiska. Zajedno ćemo ojačati tržišne pozicije, proširiti portfelj proizvoda te povećati vrijednost za naše kupce” rekao je Christoph Gamper, izvršni direktor i suvlasnik Durst grupe.

Posljednjih godina tržišta tehnologija digitalnog tiska s aplikacijama koje koriste boje na bazi vode doživjela su brzi rast. Rast je potaknut sve većom potražnjom za ekološki prihvatljivim i prilagodljivim proizvodima. Kako bi se zadovoljio ovaj tržišni trend, potrebni su ne samo sustavi za tisak visokih performansi s ekološki prihvatljivim sustavima boje, već i opsežno znanje o procesu i integrirana softverska rješenja. Sve navedeno ove dvije tvrtke žele optimalno kombinirati kroz ovo spajanje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content