Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DURST TAU UV – Nove mogućnosti u tisku etiketa

U suradnji s korejskim proizvođačem Serom, Durst je predstavio Serom Digital Patternware – digitalni proces koji koristi ink-jet tehnologiju za izradu ekskluzivnih uzoraka i tekstura za različite aplikacije.

 

Ovi efekti mogu se otiskivati tijekom glavnog procesa tiska na Durst Tau UV tiskarskom stroju. Ovaj novi proces osigurava troškovno učinkovitu proizvodnju naljepnica s visokom dodanom vrijednošću, kroz ekološki prihvatljiv i brz proces koji stvara manje otpada. Serom Digital Patternware kontrolom visine otisnute površine sa Tau UV bojama stvara uzorak kojim se postižu trodimenzionalni efekti ovisno o kutu svjetlosti.

Patternware dodaje još jednu mogućnost digitalnom tisku naljepnica koja donosi nove aplikacije tiskarama i vlasnicima robnih marki. Fokus ove tehnologije više nije samo na proizvodnji malih i srednjih volumena, već i na pružanju novih inovativnih mogućnosti za proizvode s visokom dodanom vrijednošću.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content