PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dva nova CtP-a iz Crona s dvostrukim bubnjem

Tvrtka Cron nedavno je proširila svoj portfelj lansiranjem dva potpuno nova CtP sustava. Za njih kažu da su prvi svjetski CtP sustavi s dvostrukim bubnjem te najbrži u industriji.

Riječ je o modelima DD858 i DD870. Odlikuje ih jedinstveni dizajn dok istovremeno mogu procesuirati ​​dvije ploče, što im omogućuje proizvodnju do 70 ploča na sat. Novi strojevi kompatibilni su sa svim ofsetnim pločama, uključujući procesne, bezprocesne, u veličinama do B1 i do B3 s rezolucijama do 9.600dpi-a.

Oba stroja standardno dolaze s autoloader-om kapaciteta 500, ali dostupni su i do kapaciteta od 1500 ploča.
Ovi modeli prvi put su prikazani na sajmu All In Print u Šangaju u listopadu 2020., a sada su dostupni i u Velikoj Britaniji.

Odvojeno od toga Cron je također unaprijedio B1 verzije svojih strojeva iz H+ i G+ serije. Uz novi izgled, imaju i više mogućnosti automatizacije te novo touch screen sučelje. Pritom 46H+ ima mogućnosti tri autoloader-a koja značajno štede prostor.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content