Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Edukacija i druženje u Vrdniku – DA!_

Pripreme za drugo po redu događanje posvećeno predstavljanju digitalnih štamparskih tehnologija namenjenih korištenju kod malih aplikacija kao što su suveniri, t-shirt, etikete, mali promotivni proizvodi… DA! – Digitalne Aplikacije, u završnoj su fazi.

Očekuju Vas dva dana puna bogatog programa – izložba mašina, opreme i celog niza tehnologija, premijere, radionice, edukacija, takmičenja….i naravno druženje!

I zato ne propustite DA! – Digitalne Aplikacije, 16. i 17. 3. 2018. u etno hotelu Vrdnička kula, u Vrdniku (Srbija).

Za sve posetioce ulaz na event je besplatan, potrebno je samo registrovati se.

U izložbenom delu očekuju Vas:

Oracal polikarbonati –između ostalog predstavit će najnoviju ponudu iz područja digitalne štamparske tehnologije, a posebno za DA!: najnoviju lasersku gravericu JQ 1390, premijerno za ovaj deo  Evrope; Gateway UV flatbed printer GJ5028 s pet Ricoh GH2220 glava;  Hotmark Revolution, novi i kako ime govori revolucionarni flex proizvod kompanije Chemica; novu Nanodiy tehnologiju štampe te Jinka termo presu.

Symbol Group – posetiocima će predstaviti mogućnosti digitalne T-shirt štampe, odnosno štampe na tekstil iz role vezane uz dizajn interijera i razne kućne dekoracije; videćete i štampu na suvenirima, razne promotivne materijale, tapete, štampu na laminiranom staklu kao i na raznim drugim fleksibilnim pločastim materijalima.

Epson – predstaviće specijalne mašine iz proizvodnih grupa: Signage, Sublimacija, Photo, Color Label. Iz signage segmenta predstaviće model SCS40610, model F6200 namenjen sublimacijskoj štampi, a model DTG F2000 se koristi za direktnu štampu na odevne predmete. Za štampu nalepnica predstaviće dva modela iz serije Color Label: C3500 i C7500.

Fortuna Digital – kao zastupnik kompanijeAvery Dennison uključiće se u regionalnatakmičenja Adria/Balkan Wrap Star u sklopu kojih će sponzorisatipotrebne količine folije za takmičare. Na takmičenju će se koristiti Avery SUPREMEWRAPPING FILM, cast folija premium kvaliteta, debljine 80 mikrona s 12 godišnjom garancijom.

Difol –predstaviće svoj program za tekstilnu štampu i “retail business” štampu na zahtev. U tekstilnom delu predstaviće najnoviji model printera Brother – GTX kao i još uvek aktuelan model GT-3, presu francuskog proizvođača SEFA. U “retail” segmentu prezentovaće zanimljiv Rolandov printer UV LEF-200, koji pruža mogućnost štampe na mnoge predmete do 100mm visine.

Everest – posetiocima će predstaviti STARJET 9060E UV LED flatbed printer s dve dx5 glave te Laser StarLite 6040 od 60w, CNC graverice, STARLITE laserske graverice i Epson SC40610. Osim svih navedenih uređaja kopanija Everest će ponuditi širok spektar materijala za reklamnu industriju.

PrintPro – posetiocima u Vrdniku predstaviće t-shirt printer Ricoh Ri6000 DTG, Pretreatment uređaj Shulze kao i termopresu Ino. Vodeći su RICOH Production Partner za Srbiju a nude i rešenja za komercijalni i in-house štampu.

Sitotehnika – predstaviće novo UV rešenje za štampu iz role na 1.6m širine, Mimaki UCJV150-160, zatim UV flatbed printer UJF-3042MK2 za štampu promotivnih artikala i suvenira,  tehnologije za direktnu štampu na majice i fiksiranja otiska termo presom te sublimacijske tehnike štampe za potrebe industrije tekstila i suvenira.

NSGrafoProm – posetiocima će predstaviti proizvode kompanija  Orafol, ISEE2, SOTT i Bruxafol, a u Vrdniku će imati i jednu premijeru novog brenda, koja će biti otkrivena prvog dana sajma.

Professional Printing Solutions – predstaviće rešenja i mogućnost multifunkcionalnih HP Indigo digitalnih štamparskih mašina; pozivaju Vas da se uverite u jedinstvene mogućnosti B2 HP Indigo 12000 modela koji pruža praktično neograničen opseg boja.

 

Što Vam donosi konferencijski deo pogledajte ovde!

 


Za sve zainteresovane posetioce, Print Magazin organizuje besplatan prevoz u Vrdnik. Posetioci bi samo trebali preuzeti trošak noćenja. Prevozne linije će biti organizovane iz pravaca, na osnovu zainteresovanih posetioca.

(1. linija- Niš, Beograd, Vrdnik, 2. linija- Kraljevo, Čačak, Šabac, Ruma, Vrdnik).

(Ukoliko neće biti dosta prijavljenih, prevoz će se otkazati.)

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content