Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EFI i Memjet partnerstvo za bolju digitalnu proizvodnju

EFI i Memjet su uspostavili novo partnerstvo, donoseći ultra-brze, visoko kvalitetne EFI Fiery digitalne prednje krajeve u rastući portfelj Memjet DuraLink digitalnih ink jet proizvodnih rješenja. EFI-jev razvoj Fiery DFE rješenja za pisače s DuraLink tehnologijom klijentima će pružiti pristup jednom od najuspješnijih i najpouzdanijih ispisnih poslužitelja za digitalni ispis u boji proizvodne klase.

Vrhunske DFE tehnologije za digitalnu proizvodnju

EFI nudi Fiery DFE za digitalne tiskarske strojeve koji sadrže DuraLink ispisne glave. Novo rješenje koje se razvija za uređaje DuraLink bilježi prednosti EFI-jeve najnaprednije digitalne proizvodne softverske platforme, Fiery FS350 Pro, za pružanje najboljih mogućnosti na područjima za koje klijenti najviše vole: boje i slike, produktivnost, alati za upravljanje i povezivost. Osim toga, Fiery DFEs za Memjet DuraLink preše će korisnicima omogućiti da vrše korekcije na licu mjesta i uređivanje boja u kasnoj fazi u DFE-u za neprekidnu proizvodnju. U sklopu tehnologije bit će uključen i EFI Fiery Color Profiler Suitesoftware, koji pruža neke od najnaprednijih alata za upravljanje bojama i za stvaranje profila, pregled, uređivanje i osiguranje kvalitete boja. Fiery Color Profiler Suite također posjeduje G7 certifikaciju sustava za brzo i precizno mjerenje, ispravan tonalitet i ravnotežu sivih tonova te veću zasićenost boja.

Korisnici će također imati prednost korištenja provjerenog, vodećeg sučelja EFI Fiery Command WorkStation – softvera za upravljanje ispisom koji osigurava kontinuitet na svim digitalnim uređajima Fiery Driven, uključujući uređaje za rezanje i kontinuirani unos te grafičke pisače širokog i velikog formata , Novi Fiery DFE-ovi također će korisnicima DuraLink uređaja omogućiti proširenje učinkovitosti upravljanja radnim procesom kroz automatiziranu, dvosmjernu komunikaciju i integraciju s EFI-jevim vodećim MIS / ERP i web-to-print proizvodima.

“Zadovoljni smo što radimo s Memjetom kako bismo svojim DuraLink OEM partnerima pružili novu konkurentsku prednost s dokazanim snagama Fiery DFE-a u vođenju personalizacije visoke kvalitete, povećanju produktivnosti i pružanju vrhunske kvalitete boja”, izjavio je John Henze, potpredsjednik prodaje i marketinga, EFI Fiery. “Ovo partnerstvo će donijeti naše najnaprednije tehnologije u još širu bazu pružatelja usluga ispisa, tvrtki za pakiranje i industrijskih proizvođača koji vide golemu priliku za rast u vrhunskom digitalnom ispisu u boji.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content