Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EFI lansirao nove VUTEk HS strojeve za brze signage aplikacije

Tijekom konferencije EFI korisnika, održane krajem siječnja u Las Vegasu, EFI je objavio da lansira  dodatak EFI VUTEk® HS125 F4 i HS100 F4 tiskarskim strojevima iz svoje vodeće linije hibridnih flatbed i pisača iz role za proizvode super širokog formata, a za „brze“ poslove namijenjene vanjskim aplikacijama. Dva nova pisača rekonfiguriraju osmerobojne kanale koji su platforma VUTEk HS serije u CMYK x 2 rješenje, učinkovito rješavajući na taj način potrebu za isplativom proizvodnjom banera, billboarda, aplikacija za obljepljivanje zgrada i slično.

Novi modeli donose značajno povećanje brzine, HS125 F4 ispisuje do 225 ploča na sat, a HS100 F4 i do 190 ploča na sat. Strojevi također uključuju već dokazane i standardne HS značajke i opcije koje korisnici očekuju, kao što su pin&cure tehnologija, promjenjivo ispuštanje sivih tonova te poluautomatsko rukovanje materijalima.

„Ova dva nova pisača su 50% brža, a brzina poput ove daje našim korisnicima priliku za povećanje profita“, kažu u EFI-ju.  Novi VUTEk HS strojevi na tržištu će biti dostupni krajem ožujka.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content