Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EFI lansirao nove VUTEk HS strojeve za brze signage aplikacije

Tijekom konferencije EFI korisnika, održane krajem siječnja u Las Vegasu, EFI je objavio da lansira  dodatak EFI VUTEk® HS125 F4 i HS100 F4 tiskarskim strojevima iz svoje vodeće linije hibridnih flatbed i pisača iz role za proizvode super širokog formata, a za „brze“ poslove namijenjene vanjskim aplikacijama. Dva nova pisača rekonfiguriraju osmerobojne kanale koji su platforma VUTEk HS serije u CMYK x 2 rješenje, učinkovito rješavajući na taj način potrebu za isplativom proizvodnjom banera, billboarda, aplikacija za obljepljivanje zgrada i slično.

Novi modeli donose značajno povećanje brzine, HS125 F4 ispisuje do 225 ploča na sat, a HS100 F4 i do 190 ploča na sat. Strojevi također uključuju već dokazane i standardne HS značajke i opcije koje korisnici očekuju, kao što su pin&cure tehnologija, promjenjivo ispuštanje sivih tonova te poluautomatsko rukovanje materijalima.

„Ova dva nova pisača su 50% brža, a brzina poput ove daje našim korisnicima priliku za povećanje profita“, kažu u EFI-ju.  Novi VUTEk HS strojevi na tržištu će biti dostupni krajem ožujka.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content