Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EFI predstavio široki raspon rješenja proizvođačima naljepnica

Na sajmu Labelexpo Europe 2017 EFI je predstavio novu verziju softvera za ambalažu kao i poboljšanu verziju pisača Jetrion 4950lxe, LED inkjet pisača s bijelom tintom za digitalni tisak etiketa.

Nova verzija EFI softvera sadrži EFI Radius kao osnovni ERP softver, a uključuje poboljšanja tijeka rada pri procjeni, planiranju radnih mjesta i prikupljanju podataka u prodajnom prostoru, kao i novim digitalnim, tiskanim tijekovima i dodatnim alatima koji poboljšavaju korisničku produktivnost i suradnju.

Ostala poboljšanja tijeka rada uključuju: nabavu putem interneta; automatizirano planiranje, optimizaciju procesa proizvodnje; raspoređivanje globalnih resursa; višekanalne marketinške kampanje; centraliziranu proizvodnju i pojednostavljen sustav procjene i planiranja. EFI softver i tehnologije procesa proizvodnje dostupne su kao paket ili kao samostalni softver za pojedine procese proizvodnje.

Od hardverskih rješenja, predstavljen je EFI Jetrion 4950lxe, LED inkjet pisač s bijelom bojom za digitalni tisak etiketa. Nove boje imaju nizak stupanj migracija štetnih elemenata iz boja i prilagođene su korištenju u prehrambenoj industriji. Tisak ovim bojama nudi višu kvalitetu aplikacija, a korisnici mogu postići veću trajnost i kontrolu razine sjaja pomoću EFI Armor UVF i UVR premaza. Ovaj Jetrion pisač nudi široke mogućnosti korištenja jer uključuje profile za kompatibilnost za ispis na različite medije uključujući Avery Dennison etikete sa permanentnim ljepilima za trajne etikete.

Opcijska oprema za završnu obradu u liniji dostupna od tvrtke EFI, čini Jetrion jedinim pisačem digitalnog tiska koji omogućuje korisnicima da umetnu praznu plohu podloge na jednom kraju i dobiju potpune, precizne, razrezane i ponovno namotane role na drugom kraju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content