Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EFI Reggiani BOLT 8000 – nova generacija digitalnih tekstilnih pisača

 

Tvrtka EFI tržištu je predstavila EFI Reggiani BOLT, single-pass tekstilni digitalni pisač nove generacije.  Napredni, iznimno brzi digitalni single-pass pisač ima, kako kažu u EFI-ju, potencijal da napravi pravu revoluciju na tržištu digitalnog tiska tekstila jer korisnicima pruža veliku iskoristivost i pouzdanost, izvrsne performanse, vrhunsku ujednačenost i točnost ispisa, dug vijek trajanja ispisne glave te  minimalnu potrebu za održavanjem.
Zahvaljujući najsuvremenijem konceptu ispisne glave, razvijene i dostupne ekskluzivno za EFI Reggiani, i visokoučinkovitom sustavu za isporuku boje, BOLT ima brzinu prolaza do 90 metara u minuti (što je više od 8.000m2 na sat) pri rezoluciji od 600 x 600 dpi. Sadrži visokokvalitetne slikovne prikaze u sivim tonovima veličine od 5 do 30 pikolitara, a pruža i vrhunski ispis pri maksimalnoj razlučivosti od 600 x 4,800 dpi, čime se korisnicima omogućuje ispunjavanje cijelog niza dizajnerskih zahtjeva.
Uz vrhunske mogućnosti te značajno smanjenje zastoja, EFI Reggiani BOLT ispunjava sve veće zahtjeve za kvalitetnim, ekološki održivim digitalno otisnutim slikama na tekstili bilo da je riječ o odjeći, dekoru ili bilo kojem drugom segmentu tekstila. U kombinaciji s EFI Fiery digitalnim korisničkim internetskim sučeljem (digital front end, DFE), BOLT je robusna industrijska platforma dizajnirana za rad 24 sata dnevno i kontinuiranu produktivnost koja doprinosu povećanju opsega poslova, a istovremeno smanjuje trošak po metru.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content