Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EFI zabilježio rekordan prihod u drugom tromjesečju 2018. godine

Electronics For Imaging – EFI, vodeći svjetski proizvođač digitalnih tiskarskih inovacija usmjerenih prema kupcima, objavio je svoje rezultate prodaje za drugo tromjesečje 2018. godine.

Za kvartal koji je završio 30. lipnja 2018. godine, tvrtka je zabilježila rekordni prihod od 261,1 milijun dolara, što je 6% više nego u drugom tromjesečju 2017. godine, kada je zabilježen prihod od 247,0 milijuna dolara. GAAP neto dobit iznosila je 3,8 milijuna USD u odnosu na GAAP neto dobit od 2,8 milijuna USD za isto razdoblje 2017. godine.

“Jako smo zadovoljni ovim rezultatima, s obzirom na značajan utjecaj promjene nestabilnosti tečaja tijekom zadnjeg tromjesečja”, rekao je g. Guy Gecht, izvršni direktor tvrtke EFI. “Posebno sam zadovoljan daljnjim napretkom i povećanom prodajom naše Nozomi tehnologije, koja potvrđuje vodeću ulogu EFI-a u digitalnoj preobrazbi industrije kao što je  ambalaža i modna industrija gdje je jačina boja u prvom planu”.

Novost koja je objavljena iz EFI-a je također da g. Guy Gecht, dugogodišnji predsjednik uprave EFI-ja, namjerava odstupiti nakon što je imenovan njegov nasljednik.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content