Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson A4 UV printer SC-V1000 premijerno predstavljen na Printu21

Početkom ove godine Epson je na tržište lansirao svoj prvi UV desktop flatbed printer A4 formata- SureColor V1000. Samo dva mjeseca nakon premijernog prikazivanja na sajmu FESPA u Amsterdamu, tvrtka DIT premijerno ga je predstavila u Zagrebu na sajmu Print21.
SC-V1000 je prvi iskorak Epsona u manji format UV printera od kako je 2020. tržištu predstavio svoj prvi UV flatbed printer velikog formata, model V7000.

SC-V1000 namijenjen je potrebama malih tvrtki u industriji promotivnih materijala. Kako nam je rekao gosp. Marko Dikanić, direktor tvrtke DIT, iznimno je kompaktan i pristupačan te omogućuje ispisivanje na gotovo bilo koju tvrdu površinu.
Zbog svega toga pogodan je za izradu promotivnih i personaliziranih artikala, a svoju će primjenu pronaći kod čitavog niza različitih poslova. Idealan je za fotografske radnje, print shopove, e-trgovinu i turističku industriju…..
Temeljen na Epsonovoj nagrađivanoj tehnologiji SureColor, SC-V1000 omogućuje izravan tisak na širokom rasponu podloga debljine do 70 mm, uključujući akril, polikarbonate, PVC, aluminij, metal, poliester, pjenastu ploču, stiropor, drvo i kamen..

Zahvaljujući vrlo kompaktnim dimenzijama (699 mm x 699 mm) lako se postavlja na većinu standardnih radnih i uredskih stolova. Dizajniran kao pristupačno rješenje za male tvrtke, te je izuzetno jednostavan za rukovanje i održavanje.
Na sajmu Print21 izazvao je veliko zanimanje posjetitelja koji s nestrpljenjem čekaju 7. mjesec 2024. od kada će SC-V1000 biti dostupan za kupnju kod distributera pa tako i u tvrtki DIT.
Marko Dikanić predstavio je SC-V1000 u kratkom Print Report video intervju. Pogledajte ga na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content