Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson isporučio 15 milijuna ITS pisača

Tvrtka Seiko Epson Corporation sa zadovoljstvom objavljuje kumulativnu prodaju 15 milijuna pisača visokog kapaciteta ITS (Ink Tank System) i time potvrđuje uspjeh ovog revolucionarnog sustava.

Prvi ITS pisači ponuđeni su tržištu u Indoneziji 2010. godine, a nakon toga, ovi su pisači visokog kapaciteta lansirani u 150 zemalja i regija, uz pozitivne reakcije na ovaj novi koncept.

Novi pisači ostavili su snažan dojam na tržištima, a to posebno vrijedi za tržišta u razvoju gdje ITS pisači imaju udio od 10 posto u prodaji svih pisača (laserskih i tintnih) što u ukupnom broju prodanih pisača iznosi oko 45 milijuna jedinica. Epson predviđa nastavak porasta prodaje pa će ITS pisači sudjelovati s 40 posto u prodanim Epsonovim inkjet pisačima, dok je prethodnih godina taj udio iznosio između 30 posto i 35 posto.

U Epsonu smatraju da je uspješnoj prodaji ITS pisača doprinijelo nekoliko čimbenika. Ink Tank pisači visokog kapaciteta pažljivo su konstruirani i integrirani i tako predstavljaju jednostavno i pouzdano rješenje. Praktični su jer korisnik može ispisati više tisuća listova bez prekida, umjesto da svako toliko mijenja spremnike s tintom (patrone). Ništa manje važna nije niti povoljna cijena, to jest ultra nizak trošak ispisa uz originalan komplet tinti koji se isporučuje sa svim novim pisačima.

Koichi Kubota, glavni i izvršni direktor odjela ispisnih operacija, izjavio je: „Petnaest milijuna prodanih uređaja potvrđuje uspjeh novog koncepta ispisa. U Epsonu smo uvijek prepoznavali važnost naše široke ponude korisnicima kako bi oni mogli ispuniti svoje pojedinačne potrebe. Prepoznali smo jedinstvenu tržišnu priliku, korisnike koji traže pouzdan i cjenovno povoljan ispis velikog kapaciteta. Naši inovativni Ink Tank pisači ponudili su rješenje, a brojke to sada potvrđuju“.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content