Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson – Kompaktni LFP-ovi za vrhunske rezultate

Novi pisači iz Epsonove serije SureColor SC-T omogućavaju vrhunske rezultate uz jednostavan rad i održavanje. Odlikuju se elegantnim i kompaktnim kućištem, gotovo da i ne proizvode buku te se njima upravlja  s prednje strane pa se lako  uklapaju u svako uredsko okruženje. Tvrtka Epson nudi pisače velikog formata namijenjene profesionalcima u projektnim biroima, arhitektonskim studijima i ostalim korisnicima koji se služe CAD i GIS aplikacijama. Model SureColor SC-T3200 iznimno je učinkovit 24-inčni pisač koji objedinjuje izvedbu, kvalitetu i isplativost te će korisniku uštedjeti vrijeme i novac. Pisač maksimizira izvedbu u prometnim proizvodnim okruženjima za grafiku, CAD i GIS. Kvalitetna obrada slika i velika brzina ispisa odgovor su na potrebe tržišta koje cijeni maksimalnu učinkovitost i fleksibilnost. Nove epsonove glave pisača PrecisionCore TFP sa dodatnim čipom ne treba zamjenjivati i zajedno s tintom UltraChrome XD omogućuju najvišu razinu izvedbe i isplativost te podržavaju različite medije.

Serija SureColor SC-T

Model SureColor SC-T3200 spada u seriju iznimno brzih pisača velikog formata u četiri boje SureColor SC-T i dizajniran je za rad u širokom rasponu visokokvalitetnih aplikacija u gra-fici, CAD-u i GIS-u na području dizajna, komercijalnog ispisa, a služi i pri radu u fotokopiraonama, arhitekturi, graditeljstvu, inženjerstvu te u maloprodaji i obrazovanju. Pored njega, u seriji SureColor SC-T su 36-inčni pisač SureColor SC-T5200 te 44-inčni pisač SureColor SC-T7200. Sva tri učinkovita pisača objedinjuju vrhunsku izvedbu,  kvalitetu i isplativost.

Visoka kakvoća ispisa

Kapacitet radne memorije od 1 GB maksimizira učin-kovitost iznimno brzom obradom slika, a kod sva tri pisača možete odabrati i tvrdi disk od 320 GB za predmemoriranje i preuzimanje  zadataka. Dodatna podrška za PostScript s dva  procesora od po 1,6 GHz omogućuje brz i izravan ispis datote-ka velikih količina podataka u vodećim programima za dizajn i CAD. Osim toga, pisači iz serije SureColor SC-T su brzi – za ispis u formatu A1 potrebno je svega 28 sekundi.  Kombinacija Epsonovih glava pisača PrecisionCore TFP i pigmentne tinte UltraChrome XD omogućuje najbolju kvalite-tu ispisa u toj industriji i preciznu, dosljednu izvedbu. Pigmen-tna tinta UltraChrome XD otporna je na razmazivanje, vodu i izlaganje UV zrakama, te pruža duboku, crnu boju i jasne, gu-ste linije – savršeno za tehničku grafiku – te kreira živopisne boje neophodne za ispis visokokvalitetnih primjeraka i plaka-ta, na medijima s premazom i bez njega – uključujući i karton  debljine do 1,5 mm.

Kompaktni, tihi i jednostavni za upotrebu

Pisači SureColor SC-T3200, SureColor SC-T5200 i Sure-Color SC-T7200 odlikuju se elegantnim dizajnom, kompaktni su, gotovo da i ne proizvode buku te se njima rukuje s prednje strane pa se lako uklapaju u uredsko okruženje.

www.epson.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content