Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson na sajmu Heimtextil: Snaga inkjeta u oblikovanju doma

Koordinirani dizajn posuda, pribora za jelo, vaza i stolova uz pomoć Epsonove tehnologije sublimacijskog ispisa donosi nove mogućnosti povoljnog poslovanja dizajnerima interijera. Epson na sajmu Heimtextil (12. do 15. siječnja na Frankfurtskom sajmu, štand E15, hala 4.0) predstavlja mogućnosti i snagu najnovijih sublimacijskih inkjet pisača iz serije SureColor.

 

Epson SC-F6200

Ti pisači mogu ispisivati na različitim kućanskim predmetima, u najvišoj kvaliteti, potpuno prilagođeno potrebama korisnika. Odabrane vaze, posude, šalice, podmetači za čaše i pribor za jelo, koje je posebno za sajam producirao londonski dizajnerski studio Blooming Bryony, pokazuju kako dizajneri interijera i predmeta za kućanstvo te proizvođači i trgovci mogu jednostavno i povoljno diverzificirati svoje proizvode.

Pisači Epson SureColor omogućavaju potpunu fleksibilnost proizvodnje manjih ili srednje velikih količina proizvoda za interijere. Kućanski proizvodi koje Epson predstavlja na svom štandu proizvedeni su na pouzdanom i jednostavnom za korištenje 44-inčnom pisaču SureColor SC-F6200, u suradnji s tvrtkom SubliTec, specijaliziranom za sublimacijski 3D ispis. Predstavljene su i mogućnosti ispisa na panelima ChromaLuxe, na stolne površine, podmetače za čaše i metalne pladnjeve, otporne na grebanje i atraktivnog dizajna. Ovi će uzorci biti izloženi kao dodatak nizu aplikacija na tekstilu i namještaju kako bi se pokazale mogućnosti koordiniranog dizajna uz pomoć Epsonove inkjet tehnologije.

Potencijal izbora i prilagodbe dekora sve je veći u poslu dizajna interijera, a Epsonov sublimacijski ispis nudi raznovrsne mogućnosti proizvodnje upečatljivih artikala. Povećava se i izbor materijala na koje je moguće sublimacijski ispisivati pa je i raspon proizvoda sve veći. Dizajneri, proizvođači i trgovci stoga mogu otvoriti nove dijelove tržišta i proširiti svoje poslovanje.

Foto: Pladnjeve ispisane na Epsonovoj inkjet tehnologiji dizajnirao je londonski studio Blooming Bryony. (link)

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content