PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson najavljuje svoj prvi A4 sublimacijski pisač – SureColor SC-F100

Za mala vrtke i start up-ove koji žele proširiti svoju ponudu proizvoda u sektor promotivne robe, Epson najavljuje lansiranje modela SureColor SC-F100.

Uz veličinu koja odgovara A4 desktop pisačima, ovaj sublimacijski pisač savršen je za proizvodnju promotivne i personalizirane robe kao što su šalice, privjesci za ključeve, maske za telefone i druge sitnice. Činjenica da je dostupan na prostoru radnog stola od velikog značaja. Također zadovoljava i potrebe proizvođača tekstila koji žele kreirati proizvode po mjeri kao što su kape, pregače, trake za ključeve i mali jastuci.

SC-F100 nudi malim tvrtkama brzu proizvodnju i niske ukupne troškove vlasništva (TCO) te ne zahtjeva specijalno znanje za postavljanje, rad ili održavanje. Bočice s bojom od 140 ml pružaju jeftiniju alternativu bojama na bazi cartridge-a. SC-F100 dio je Epsonova kompletnog i pouzdanog rješenja za tisak, koje uključuje boje, uređaje i papir, a svi oni dizajnirani su za neometani zajednički rad.

„Nadovezujući se na izuzetno uspješan SC-F500 koji smo lansirali 2019. godine, SC-F100 je sjajan novi dodatak Epsonovoj liniji za sublimaciju boje. Omogućit će većem broju tvrtki širenje na sve popularnije tržište promotivne robe. Korisnici ne moraju biti stručnjaci za upravljanje pisačem – zadaci za tisak mogu se slati putem wi-fi mreže pomoću Epsonovog namjenskog upravljačkog programa. S novom Epson Cloud Solution PORT platformom, koja je također omogućena, korisnici mogu pripaziti na troškove tiska i pratiti upotrebu tijekom vremena,” rekla je Ana Bajagić, marketing menadžer za Balkan u tvrtki Epson.  

Ključne karakteristike:

  • Epson PrecisionCore MicroTFP ispisna glavaWi-Fi
  • Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0 mogućnosti povezivanja
  • 2,4-inčni LCD ekran u boji
  • Bočice s bojom 140 ml koje se mogu ponovo puniti
  • Epson garancija

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content