Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson podržava ispis s Android KitKat OS-a

Epson podržava ispis s Android KitKat OS-a, bilo gdje i bilo kada

Zagreb, 15. svibnja 2014. – Tvrtka Epson danas je objavila podršku za Android Printing, platformu za ispis ugrađenu u operativni sustav AndroidTM*1 KitKat (inačica 4.4). S platformom Android Printing mobilni korisnici mogu jednostavno ispisivati dokumente, fotografije, web stranice i e-poštu, bez potrebe za instalacijom posebne aplikacije. Više od stotinu novih, ali i starijih pisača i višenamjenskih uređaja s podrškom za Epson Connect sada omogućuje ispis s najnovijih Android pametnih telefona i tablet uređaja koje na tržištu nude Google®, HTC®, Samsung® i drugi proizvođači.

Android Printing omogućava izravan ispis s Android uređaja, bez instalacije posebne aplikacije za ispis. Korisnici mogu pomoću svojih mobilnih uređaja pronaći pisače dostupne na mreži, podesiti format papira, odrediti stranice za ispis te ispisivati gotovo sve vrste dokumenata, slika i datoteka.

Nakon što preuzmu besplatni Epson Print Enabler korisnici mogu jednostavno ispisivati e-poštu, fotografije, web sadržaj ili važne poslovne dokumente na bilo koji kompatibilni Epsonov pisač. Među aplikacije s podrškom za ispis, dostupne na Google Play trgovini, spadaju ChromeTM, DriveTM, GalleryTM, GmailTM, PhotosTM i QuickofficeTM.

Epsonova rješenja za mobilni ispis

Epsonova platforma Connect sastoji se od rješenja za mobilni ispis s mobilnog uređaja ili osobnog računala, bilo s kojeg mjesta u svijetu, na pisač s Epson Connect podrškom*1. Epson je član organizacije Mopria Alliance (www.mopria.org) te tako potvrđuje posvećenost poboljšanju standarda mobilnog ispisa koji korisnicima omogućava jednostavan i praktičan ispis bez obzira na proizvođača, uređaj ili operativni sustav.

https://www.epson.hr/connect

Fotografija

Epson Connect: Flickr

*1 Android, Gmail, Google Chrome, Google Drive, Google Gallery i Quickoffice su tržne marke tvrtke Google Inc. Ostali proizvodi i nazivi su tržne marke i/ili registrirane tržne marke kompanija u čijem su vlasništvu. Epson se odriče bilo kojih i svih prava u tim tržnim markama.

*2 Većina funkcija zahtijeva povezanost pisača s internetom te uređaj s podrškom za povezivanje s internetom i e-poštu.

KONTAKT:
Robert Gelo – RGC
Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
+385 1 3391218
+385 98 475047
[email protected] 
www.epson.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content