Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson prati potrebe tržišta

Snažan ulazak Epsona na tržište tiska na tekstil dogodio se još prije desetak godina. U suradnji sa talijanskim proizvođačima Robustellijem i ForTex-om razvili su industrijski pisač za tisak na tkaninu- Monna Lisa. Unatrag tri godine Epson je ušao u vlasničku strukturu ForTex-a, proizvođača tinte iz regije Como, Italija i ozbiljno ušao u proizvodnju industrijskih rješenja tiska na tkaninu. Sublimacijske pisače aktivno razvijaju nakon DRUPE.

 

Najnoviji sublimacijski pisač SC- F9200 svojim karakteristikama ulazi u višu produkcijsku razinu.

 

U najbržem modu ispisuje 97metara kvadratnih tkanine u satu. Izlazi li Epson ovim pisačem iz najnižeg ranga “low entry” pisača? 

“Nije nam namjera ulaziti u industrijsku  proizvodnju sa ovim pisačem. Njegova prvenstvena namjena je zadovoljenje korisnika za personaliziranim rješenjima i ovaj pisač je u tom segmentu vrlo efi kasan. U kratkom roku možete odraditi 100, 200 ili 500m2, ali konstrukcijski pisač nije namijenjen smjenskom radu 6 dana u tjednu.”

 

Planirate li proizvodnju širih pisača od 1,6 metara?

“U ovom trenutku nemamo gotovo rješenje za šire formate od 1,6m, ali posjedujemo i znanje i tehnologiju za veće pisače. Epson prati potrebe tržišta i tome se prilagođava.”

 

Koji je razlog radi kojeg bi se kupac trebao odlučiti za Vaša ispisna rješenja?

“Epson je poduzeće koje je već četrdeset godina orijentirano na proizvodnju pisača.  Unutar poduzeća imamo zaokruženu cjelinu od proizvodnje print glava, konstrukcijskih rješenja pa do proizvodnje tinte. Kompletna tehnologija proizvodnje je u našem vlasništvu i vrlo je dobro usklađena. Izgrađena infrastruktura distributera, servisera i postprodajne podrške je na vrlo visokom nivou. Korisnicima naših pisača ponuđena je kompletna usluga od pisača koji nudi odlične brzine, vrlo visoku kvalitetu, prihvatljivu cijenu otiska do odlične servisne i edukativne usluge.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content