Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson predstavio nova print & cut rješenja za signage segment

Epson je u suradnji s tvrtkama Graphtec America i Onyx Graphics predstavio nova rješenja za pružatelje usluga ispisa.

Epson je predstavio tri nova rješenja za označavanje – SureColor (r) S40600 Print Cut Edition, SureColor S60600 Print Cut Edition i SureColor S80600 Print Cut Edition. SureColor S-serija Print i Cut modela uključuje FC8600-130 – rezač iz tvrtke Graphtec America kako bi pružio cjelovito rješenje za ispis i rezanje koje pruža nevjerojatnu točnost uz visoku kvalitetu otiska. Osim toga, SureColor S40600 i SureColor S60600 ONYX (r) GamaPrint paketi sada će uključivati ONYX (r) CUT-Server, što će omogućiti besprijekoran tijek rada. Za korisnike koji traže vrhunsku kvalitetu slike i tijek rada, ONYX Thrive će biti uključen u SureColor S80600 Print Cut Edition.

“Epson se zalaže za isporuku proizvoda koji zadovoljavaju zahtjeve pružatelja usluga ispisa i sign shopova”, rekao je Matt McCausland, voditelj proizvodnje, Professional Imaging, Epson America, Inc. “Surađujući s tvrtkama Graphtec America i Onyx Graphics na tim novim proizvodima, u mogućnosti smo isporučiti grupna rješenja najviše kvalitete po niskoj cijeni, što našim klijentima omogućuje da isporučuju bolje rezultate i visokokvalitetan proizvod svojim korisnicima. ”

SureColor S40600, SureColor S60600 i SureColor S80600 Print Cut Editions će biti dostupni u 6. mjesecu 2019., a nova izdanja SureColor P10000 i SureColor P20000 će biti dostupna sredinom 5. mjeseca. Svi novi proizvodi bit će dostupni putem ovlaštenih Epson distributera.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content