Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson predstavio nova print & cut rješenja za signage segment

Epson je u suradnji s tvrtkama Graphtec America i Onyx Graphics predstavio nova rješenja za pružatelje usluga ispisa.

Epson je predstavio tri nova rješenja za označavanje – SureColor (r) S40600 Print Cut Edition, SureColor S60600 Print Cut Edition i SureColor S80600 Print Cut Edition. SureColor S-serija Print i Cut modela uključuje FC8600-130 – rezač iz tvrtke Graphtec America kako bi pružio cjelovito rješenje za ispis i rezanje koje pruža nevjerojatnu točnost uz visoku kvalitetu otiska. Osim toga, SureColor S40600 i SureColor S60600 ONYX (r) GamaPrint paketi sada će uključivati ONYX (r) CUT-Server, što će omogućiti besprijekoran tijek rada. Za korisnike koji traže vrhunsku kvalitetu slike i tijek rada, ONYX Thrive će biti uključen u SureColor S80600 Print Cut Edition.

“Epson se zalaže za isporuku proizvoda koji zadovoljavaju zahtjeve pružatelja usluga ispisa i sign shopova”, rekao je Matt McCausland, voditelj proizvodnje, Professional Imaging, Epson America, Inc. “Surađujući s tvrtkama Graphtec America i Onyx Graphics na tim novim proizvodima, u mogućnosti smo isporučiti grupna rješenja najviše kvalitete po niskoj cijeni, što našim klijentima omogućuje da isporučuju bolje rezultate i visokokvalitetan proizvod svojim korisnicima. ”

SureColor S40600, SureColor S60600 i SureColor S80600 Print Cut Editions će biti dostupni u 6. mjesecu 2019., a nova izdanja SureColor P10000 i SureColor P20000 će biti dostupna sredinom 5. mjeseca. Svi novi proizvodi bit će dostupni putem ovlaštenih Epson distributera.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content