PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson predstavio rješenje za tisak na poliester

Epson je predstavio novo rješenje za predobradu poliesterskih odjevnih predmeta na koje se otiskuje s Epson SureColor® F2000 i F2100 DTG pisačima. Jednostavno rješenje dobiva se pomoću tradicionalnog DTG workflow-a, a uvelike povećava mogućnost zarade. Uključuje industrije koje u prvom redu koriste 100% poliesterske odjevne predmete, poput sportske odjeće za timove, ali i za druge sportske aktivnosti, kao i proizvode od imitacije svile i kože.
“Do danas je industrija direktnog tiska na tekstil ograničena ispisom na 100% pamučne ili pamučno poliesterske mješavine. Ova nova rješenja za predobradu poliestera otvorit će mogućnosti za ispis izravno na odjeću i prilagodbu za nove industrije, kao i otvorena vrata za personalizaciju odjeće na licu mjesta, na sportskim događajima – sve od lokalnih pa do nacionalnih triatlona “, rekao je Timothy Check, voditelj razvoja proizvoda, Epson America.

Epsonova predobrada poliestera optimizirana je za upotrebu s Epson UltraChrome® DG bojama za proizvodnju živopisnih otisaka s izvrsnom perivošću na poliesterskim odjevnim predmetima svijetlih i tamnih boja.

Tekući primer za predobradu bit će dostupan u pakiranju od 18 litara počevši od 12. mjeseca, putem Epsonovih distributera DTG pisača.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content