Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson predstavio rješenje za tisak na poliester

Epson je predstavio novo rješenje za predobradu poliesterskih odjevnih predmeta na koje se otiskuje s Epson SureColor® F2000 i F2100 DTG pisačima. Jednostavno rješenje dobiva se pomoću tradicionalnog DTG workflow-a, a uvelike povećava mogućnost zarade. Uključuje industrije koje u prvom redu koriste 100% poliesterske odjevne predmete, poput sportske odjeće za timove, ali i za druge sportske aktivnosti, kao i proizvode od imitacije svile i kože.
“Do danas je industrija direktnog tiska na tekstil ograničena ispisom na 100% pamučne ili pamučno poliesterske mješavine. Ova nova rješenja za predobradu poliestera otvorit će mogućnosti za ispis izravno na odjeću i prilagodbu za nove industrije, kao i otvorena vrata za personalizaciju odjeće na licu mjesta, na sportskim događajima – sve od lokalnih pa do nacionalnih triatlona “, rekao je Timothy Check, voditelj razvoja proizvoda, Epson America.

Epsonova predobrada poliestera optimizirana je za upotrebu s Epson UltraChrome® DG bojama za proizvodnju živopisnih otisaka s izvrsnom perivošću na poliesterskim odjevnim predmetima svijetlih i tamnih boja.

Tekući primer za predobradu bit će dostupan u pakiranju od 18 litara počevši od 12. mjeseca, putem Epsonovih distributera DTG pisača.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content