Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson predstavlja budućnost poslovnog ispisa – promovira korištenje povoljnih inkjet pisača, umjesto laserskih, za poslovne korisnike

Ljubljana, 14. svibnja 2015. – Tvrtka Epson predstavila je danas u Ljubljani novu generaciju tintnih pisača i višenamjenskih uređaja namijenjenih srednje velikim i manjim tvrtkama. Modeli iz serije WorkForce Pro odlikuju se karakteristikama potrebnima za učinkovito i povoljno poslovanje. Opremljeni su svim funkcijama potrebnima poslovnim korisnicima, poput skeniranja, automatskog obostranog ispisa i kopiranja, povoljni su i jednostavni za održavanje, a niska cijena ispisa pridonosi smanjenju troškova poslovanja.

Uz to, predstavljeni su novi modeli Ink Tank System (ITS) pisača u četiri boje, namijenjeni manjim tvrtkama i kućnim uredima. ITS pisači već su poznati po tome da donose najpovoljniji ispis originalnim tintama i zahtijevaju manje troškova od svih konkurentskih rješenja, uključujući i laserske pisače. Novi modeli dolaze s funkcionalnostima kao što su LCD ekran za navigaciju te podrška za Wi-Fi.

“Trendovi i evolucija poslovanja omogućavaju nam da tržištu ponudimo ink jet pisače kao adekvatnu zamjenu za laserske uređaje. Naš je cilj ponuditi kvalitetne proizvode koji nadomještaju laserske pisače u boji velikog kapaciteta, za skupine korisnika u tvrtkama“, kazao je Renato Vincenti, Business Regional Manager u tvrtki Epson.

„Modeli iz Epsonove serije WorkForce Pro (WFP) temeljem tehnologije MicroPiezo omogućavaju iznimno pouzdan rad, te kvalitetu i preciznost, što su karakteristike koje trebaju poslovnim korisnicima. S druge strane, novi Ink Tank System pisači koje danas predstavljamo donose adekvatnu zamjenu za stolne laserske crno bijele i pisače u boji. Novim modelima dalje pomičemo granice povoljnog ispisa“, dodao je.

WorkForce Pro WF-5620DWF

WorkForce Pro WF-5620DWF je 4-u-1 uređaj koji se odlikuje niskim troškom uporabe, velikim brzinama ispisa i značajkama koje omogućuju brzu integraciju u poslovanje. Automatski dvostrani ispis, skeniranje, kopiranje i faksiranje čine sve zadatke jednostavnima i učinkovitima, što je idealno za poslovno okružje. Uređaj nadalje omogućava izravan ispis s USB memorije, skeniranje na USB memoriju te siguran ispis uz uporabu PIN koda.

WorkForce Pro WF-5620DWF radi s do 50 posto manje troškova u odnosu na konkurentske laserske pisače

1. Koristi prednosti spremnika s tintom visokog kapaciteta za ispis do 4000 stranica

2. Osim toga ovaj pisač ima manje dijelova za zamjenu nego laserski pisač.

WorkForce Pro WF-5110DW

Ovaj je jednonamjenski pisač idealan za poslovno okružje. Odlikuje se niskim troškom uporabe, niskom potrošnjom energije, visokom brzinom ispisa i funkcijama za učinkovito poslovanje, uključujući automatski obostrani ispis.

WF-5110DW troši do 80 posto manje energije u odnosu na konkurentske laserske pisače1 zahvaljujući među ostalim tehnologiji ispisa bez zagrijavanja. Ne emitira ozonske plinove, a tihi ispis i izostanak ventilatora čine ga pogodnim za radno okružje.

Ovaj učinkoviti poslovni pisač brži je od laserskih pisača pri tipičnim zadacima ispisa1, s brzinama koje idu do 34ppm u crno-bijelom načinu te 30ppm pr ispisu u boji5. Kapacitet  ladice od 580 listova smanjuje vrijeme potrebno za dopunjavanje, a mjesečni kapacitet od 35.000 listova6 omogućava pouzdan ispis velikih količina dokumenata.

L455

Model L455 savršen je za korisnike kod kuće i korisnike u kućnim uredima koji traže brz i iznimno povoljan ispis, skeniranje i kopiranje visoke kakvoće bez upotrebe računala. Uz sustav spremnika za tintu visokog kapaciteta, korisnici mogu ispisivati dokumente u boji A4 formata po nižoj cijeni, uključujući grafike i prezentacije. Postavljanje uređaja je jednostavno, čime se povećava produktivnost i izbjegava prazan hod. Naša tehnologija glave pisača dosljedno daje pouzdane rezultate visoke kakvoće.

Model L455 opremljen je (u originalnom pakiranju) s četiri Epsonove bočice s tintom u boji (cijan, žuta, magenta, crna) i dvije dodatne bočice sa crnom tintom te se može odmah započeti s radom; time se korisnicima omogućuje ispis do 12.000 crno-bijelih stranica i 6500 stranica u boji3 uz priloženi komplet tinti.

L365

Model L365 pogodan je za male korisnike i kućne urede koji traže iznimnu kakvoću i povoljan ispis, skeniranje i kopiranje uz Wi-Fi. Uz spremnike za tintu visokog kapaciteta, korisnici mogu ispisivati više stranica po nižoj cijeni. Jednostavno postavljanje olakšava brzi početak upotrebe i maksimalno povećava produktivnost, čime se izbjegava prazan hod. Epsonova Micro Piezo tehnologija i ISO brzina ispisa od 9,2 stranice u minuti4 daju dosljedne rezultate visoke kakvoće, vrlo brzo.

Model L365 opremljen je s četiri Epsonove bočice s tintom (cijan, žuta, magenta, crna) i dvije dodatne bočice s crnom tintom. Korisnici mogu ispisivati do 12.000 stranica crno-bijelo i 6500 stranica u boji3 uz priloženi komplet tinti te mogu ispisivati dulje vrijeme prije kupovine zamjenskih tinti..

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content