Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson predstavlja budućnost poslovnog ispisa – promovira korištenje povoljnih inkjet pisača, umjesto laserskih, za poslovne korisnike

Ljubljana, 14. svibnja 2015. – Tvrtka Epson predstavila je danas u Ljubljani novu generaciju tintnih pisača i višenamjenskih uređaja namijenjenih srednje velikim i manjim tvrtkama. Modeli iz serije WorkForce Pro odlikuju se karakteristikama potrebnima za učinkovito i povoljno poslovanje. Opremljeni su svim funkcijama potrebnima poslovnim korisnicima, poput skeniranja, automatskog obostranog ispisa i kopiranja, povoljni su i jednostavni za održavanje, a niska cijena ispisa pridonosi smanjenju troškova poslovanja.

Uz to, predstavljeni su novi modeli Ink Tank System (ITS) pisača u četiri boje, namijenjeni manjim tvrtkama i kućnim uredima. ITS pisači već su poznati po tome da donose najpovoljniji ispis originalnim tintama i zahtijevaju manje troškova od svih konkurentskih rješenja, uključujući i laserske pisače. Novi modeli dolaze s funkcionalnostima kao što su LCD ekran za navigaciju te podrška za Wi-Fi.

“Trendovi i evolucija poslovanja omogućavaju nam da tržištu ponudimo ink jet pisače kao adekvatnu zamjenu za laserske uređaje. Naš je cilj ponuditi kvalitetne proizvode koji nadomještaju laserske pisače u boji velikog kapaciteta, za skupine korisnika u tvrtkama“, kazao je Renato Vincenti, Business Regional Manager u tvrtki Epson.

„Modeli iz Epsonove serije WorkForce Pro (WFP) temeljem tehnologije MicroPiezo omogućavaju iznimno pouzdan rad, te kvalitetu i preciznost, što su karakteristike koje trebaju poslovnim korisnicima. S druge strane, novi Ink Tank System pisači koje danas predstavljamo donose adekvatnu zamjenu za stolne laserske crno bijele i pisače u boji. Novim modelima dalje pomičemo granice povoljnog ispisa“, dodao je.

WorkForce Pro WF-5620DWF

WorkForce Pro WF-5620DWF je 4-u-1 uređaj koji se odlikuje niskim troškom uporabe, velikim brzinama ispisa i značajkama koje omogućuju brzu integraciju u poslovanje. Automatski dvostrani ispis, skeniranje, kopiranje i faksiranje čine sve zadatke jednostavnima i učinkovitima, što je idealno za poslovno okružje. Uređaj nadalje omogućava izravan ispis s USB memorije, skeniranje na USB memoriju te siguran ispis uz uporabu PIN koda.

WorkForce Pro WF-5620DWF radi s do 50 posto manje troškova u odnosu na konkurentske laserske pisače

1. Koristi prednosti spremnika s tintom visokog kapaciteta za ispis do 4000 stranica

2. Osim toga ovaj pisač ima manje dijelova za zamjenu nego laserski pisač.

WorkForce Pro WF-5110DW

Ovaj je jednonamjenski pisač idealan za poslovno okružje. Odlikuje se niskim troškom uporabe, niskom potrošnjom energije, visokom brzinom ispisa i funkcijama za učinkovito poslovanje, uključujući automatski obostrani ispis.

WF-5110DW troši do 80 posto manje energije u odnosu na konkurentske laserske pisače1 zahvaljujući među ostalim tehnologiji ispisa bez zagrijavanja. Ne emitira ozonske plinove, a tihi ispis i izostanak ventilatora čine ga pogodnim za radno okružje.

Ovaj učinkoviti poslovni pisač brži je od laserskih pisača pri tipičnim zadacima ispisa1, s brzinama koje idu do 34ppm u crno-bijelom načinu te 30ppm pr ispisu u boji5. Kapacitet  ladice od 580 listova smanjuje vrijeme potrebno za dopunjavanje, a mjesečni kapacitet od 35.000 listova6 omogućava pouzdan ispis velikih količina dokumenata.

L455

Model L455 savršen je za korisnike kod kuće i korisnike u kućnim uredima koji traže brz i iznimno povoljan ispis, skeniranje i kopiranje visoke kakvoće bez upotrebe računala. Uz sustav spremnika za tintu visokog kapaciteta, korisnici mogu ispisivati dokumente u boji A4 formata po nižoj cijeni, uključujući grafike i prezentacije. Postavljanje uređaja je jednostavno, čime se povećava produktivnost i izbjegava prazan hod. Naša tehnologija glave pisača dosljedno daje pouzdane rezultate visoke kakvoće.

Model L455 opremljen je (u originalnom pakiranju) s četiri Epsonove bočice s tintom u boji (cijan, žuta, magenta, crna) i dvije dodatne bočice sa crnom tintom te se može odmah započeti s radom; time se korisnicima omogućuje ispis do 12.000 crno-bijelih stranica i 6500 stranica u boji3 uz priloženi komplet tinti.

L365

Model L365 pogodan je za male korisnike i kućne urede koji traže iznimnu kakvoću i povoljan ispis, skeniranje i kopiranje uz Wi-Fi. Uz spremnike za tintu visokog kapaciteta, korisnici mogu ispisivati više stranica po nižoj cijeni. Jednostavno postavljanje olakšava brzi početak upotrebe i maksimalno povećava produktivnost, čime se izbjegava prazan hod. Epsonova Micro Piezo tehnologija i ISO brzina ispisa od 9,2 stranice u minuti4 daju dosljedne rezultate visoke kakvoće, vrlo brzo.

Model L365 opremljen je s četiri Epsonove bočice s tintom (cijan, žuta, magenta, crna) i dvije dodatne bočice s crnom tintom. Korisnici mogu ispisivati do 12.000 stranica crno-bijelo i 6500 stranica u boji3 uz priloženi komplet tinti te mogu ispisivati dulje vrijeme prije kupovine zamjenskih tinti..

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti