Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson predstavlja budućnost poslovnog ispisa

Ispred tvrke Epson, g. Renato Vincenti predstavio je u Ljubljani novu generaciju tintnih pisača i višenamjenskih uređaja namijenjenih srednje velikim i manjim tvrtkama. Opremljeni su svim funkcijama poput skeniranja, automatskog obostranog ispisa i kopiranja, povoljni su i jednostavni za održavanje, a niska cijena ispisa pridonosi smanjenju troškova poslovanja. Uz to, predstavljeni su novi modeli Ink Tank System (ITS) pisača u četiri boje, namijenjeni manjim tvrtkama i kućnim uredima. Novi modeli dolaze s funkcionalnostima kao što su LCD ekran za navigaciju te podrška za Wi-Fi.

 

WorkForce Pro WF-5620DWF je 4-u-1 uređaj koji se odlikuje niskim troškom uporabe, velikim brzinama ispisa, automatskim dvostranim ispisom, skeniranjem, kopiranjem i faksiranjem. Uređaj omogućava izravan ispis s USB memorije, skeniranje na USB memoriju te siguran ispis uz uporabu PIN koda. Radi s do 50 posto manje troškova u odnosu na konkurentske laserske pisače. Koristi prednosti spremnika s tintom visokog kapaciteta za ispis do 4000 stranica. Osim toga ovaj pisač ima manje dijelova za zamjenu nego laserski pisač.

 

 

 

workforce-pro-wf-5110-dwWorkForce Pro WF-5110DW je pisač idealan za posao. Odlikuje se niskim troškom uporabe, niskom potrošnjom energije, visokom brzinom ispisa, uključujući automatski obostrani ispis.Troši do 80 posto manje energije u odnosu na konkurentske laserske pisače. Ovaj učinkoviti poslovni pisač brži je od laserskih pisača pri tipičnim zadacima ispisa, s brzinama koje idu do 34ppm u crno-bijelom načinu te 30ppm pri ispisu u boji.

 

 

 

Epson-l455Model L455 savršen je za korisnike kod kuće i korisnike koji traže brz i iznimno povoljan ispis, skeniranje i kopiranje bez upotrebe računala. Uz sustav spremnika za tintu visokog kapaciteta, korisnici mogu ispisivati dokumente u boji A4 formata po nižoj cijeni. Opremljen je s četiri Epsonove bočice s tintom u boji (cijan, žuta, magenta, crna) i dvije dodatne bočice sa crnom tintom te se korisnicima omogućuje ispis do 12.000 crno-bijelih stranica i 6500 stranica u boji uz priloženi komplet tinti.

 

 

 

Epson L365Model L365 pogodan je za male korisnike i kućne urede koji traže iznimnu kakvoću i povoljan ispis, skeniranje i kopiranje uz Wi-Fi. Opremljen je s četiri Epsonove bočice s tintom (cmyk) i dvije dodatne bočice s crnom tintom što omogućuje ispis do 12.000 stranica u cb.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content