Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson rješenja za fotografe

Poduzeće Subligo d.o.o. je dugogodišnji distributer pisača, fotolabova i repromaterijala za fotografe. Isporučuju strojeve i repromaterijal nekoliko svjetski poznatih brandova iz segmenta fotografske industrije. Jedan od zapaženijih brandova koje zastupa je Epson sa njihovim foto segmentom pisača i repromaterijala.

Poduzeće Subligo d.o.o. će predstaviti na DA! eventu u Umagu dva Epsonova foto pisača velikog formata. Model Epson SureColor P5000 je najnoviji 11 bojni pisač širine 43,2mm za ispis profesionalne fotografije na fotografskim papirima, umjetničkom platnu, ali se često koristi i kao pisač za izradu probnih otisaka, tzv. proof pisač u tiskarama. Set od 11 boja koje ovaj pisač koristi svrstavaju ga u sam vrh profesionalnog foto ispisa.

Drugi Epsonov model koji će biti predstavljen na DA! eventu je model Epson SureColor P6000 9-bojni pisač za vrhunski ispis na vodenoj bazi. Širina ispisa ovog modela je 61cm i idealan je za ispis velikih galerijskih fotografija, postera, plakata, fotografija na umjetničkom platnu i drugih aplikacija koje zahtijevaju vrhunsku kvalitetu ispisa na širem formatu. Ovaj pisač koristi najnoviju Epsonovu UltraChromeHD boju, vrlo otpornu na dodire prstima. Osim ispisa sa role, pisač može ispisivati otiske i na materijale iz arka već od A4 formata i veće.

Fotolabovi, osnovna djelatnost Subliga će biti prikazani u Umagu. Posjetitelji će moći testirati ispis na Epson SureColor D700 suhom minilabu. Epson SureColor D700 ispisuje fotografije inkjet postupkom koristeći 6 dye boja. Formati ispisanih fotografija se kreću od 9x13cm do 20x30cm.

Za fotografe ili one koji se bave profesionalnim ispisom fotografija, Subligo će predstaviti i DiLand
Kisok 2, softversko rješenje za primanje fotografija i datoteka koje značajno ubrzavaju i
pojednostavljuju rad prilikom pripreme fotografija za ispis.
Uz sve navedene tehnologije, Subligo će predstaviti i sublimacijski ispis.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content