Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson – Rješenja za tisak personaliziranih naljepnica

TIFT – Ljubljana

 

Grafičari, proizvođači prehrambenih proizvoda i drugi korisnici etiketa i naljepnica sigurno će naći dobrog partnera u poduzeću Tift d.o.o.
TIFT je tvrtka specijalizirana u industrijskim i poslovnim rješenjima za ispis. U Umagu će predstaviti Epsonov segment pisača naljepnica i to modele ColorWorks C7500 i ColorWorks C3500. Veći Epsonov model ColorWorks C7500 je namijenjen profesionalnoj upotrebi u prehrambenoj, kemijskoj, farmaceutskoj i drugim industrijama koje imaju potrebe za većim količinama naljepnica. Idealan je alat unutar tiskara koje sa modelom ColorWorks C7500 mogu u vrlo kratkom vremenu reagirati na potrebe korisnika i ispisivati naljepnice u količinama od jednog komada pa do nekoliko tisuća a sve sa minimalnom cijenom otiska.
Drugi Epsonov model ColorWorks C3500 je izuzetno brz pisač za naljepnice, karte, etikete u boji. Namijenjen je proizvođačima vina, malim privatnim pivovarama, proizvođačima prehrambenih proizvoda i drugima koji korištenjem njegove brzine, kvalitete i trajnosti otisnute aplikacije mogu obilježavati svoje proizvode ili usluge sa minimalnim troškom.

TIFT nudi cjelovita rješenja, od pisača, softvera do implementacije rješenja u proizvodni pogon, stručne podrške te kvalitetnog servisa.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content