Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson samostalno nastupa na Grafimi

Na ovogodišnjem sajmu Grafima, Epson će se po prvi put predstaviti na vlastitom štandu. Pored predstavljanja uređaja iz LFP serije i njihove široke primjene na velikom rasponu materijala, tvrtka Epson će predstaviti i početak suradnje sa beogradskom Srednjom dizajnerskom školom.

Na sajmu će ispred tvrtke Epson govoriti g. Akim Bukmakovski, regionalni menadžer prodaje komercijalnih i industrijskih rješenja za tisak, za područje centralne Europe i Balkana, te Marko Đurić.

Tvrtka Epson će na Grafimi predstaviti svoj asortiman LFP uređaja:

– pisači Sure Color S serije namijenjeni su za tisak na različitim medijima kao što su izložbeni displeji, posteri, baneri i paneli sa pozadinskim osvjetljenjem te automobilska folija.

– pisači iz SureColor F serije koji ispisuju na tekstilu – SureColor SC-F2000, Epsonov pisač koji primjenjuje tehnologiju direktnog tiska na odjeću, idealan za tisak na majice; te dva sublimacijska modela, 44-inčni SureColor SCF-6200 za tisak visoke kvalitete na tekstilu i tisak promotivnih materijala i 64-inčni SureColor SC-F9200 koji garantira veliku produktivnost prilikom tiska velikih naklada.

– SureColor SC-P10000 – model sa setom od čak 10 Epsonovih UltraChrome Pro boja, zahvaljujući čemu su produktivnost i kvaliteta fotografija podignuti na najviši nivo. Dizajniran je za fotografske laboratorije, tiskare i tvrtke kojima je potrebno interno rješenje za proizvodnju različitih vrsta fotografija visoke kvalitete, reklamnog materijala i transparenata.

– SureColor SC-T7200 –namijenjen za tisak tehničkih crteža velike preciznosti i prezentacija

– pisači iz ColorWorks serije –ColorWorks C3500, C7500G i C831 -namijenjeni tvrtkama koje žele raditi tisak vlastitih naljepnica visoke kvalitete u boji, uz minimalne troškove rada i materijala te bez zastoja u proizvodnji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content