Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson SC-F1000 hibridni DTG/DTF za male naklade i s bijelom bojom

Premijeru na ovogodišnjem sajmu Print21 u Zagrebu imao je i Epson SureColor F1000. To je hibridni DTG i DTF printer s bijelom bojom i za tamne materijale. SC- F1000 je predstavila tvrtka DIT d.o.o., distributer Epson rješenja u Hrvatskoj.

Kako nam je za Print Report rekao Marko Dikanić, direktor tvrtke Dit, SC-F1000 upotpunjuje Epsonov portfelj DTG i DTF hibridnih printera. Treći je to Epson DTG u portflelju. SC-F3000 ozbiljan je produkcijski model. SC-F2200 je, kako nam je rekao, uvjerljivo najprodavaniji model srednje produkcije. Sada je tu SC-F1000 posebno prikladan za male korisnike koji traže isplativo rješenje za ispis malih naklada na velikom broju različitih svijetlih i tamnih materijala.

S obzirom na to da se može koristiti i za DTG i za DTF ispis, omogućuje primjenu na velikom broju različitih materijala. Idealan je, stoga, za izradu na zahtjev i tisak na majice, hood, jastuke i slične reklamne proizvode.
S kompaktnim dizajnom koji ne zauzima puno prostora, printer nalazi mjesto čak i u skučenim prostorima. Vrlo je jednostavan za korištenje i pruža brojne funkcije koje intuitivno omogućuju precizan i visokokvalitetan ispis. Printer ima i mogućnost podešavanja visine čime se površina za ispis automatski podiže ili spušta na optimalnu visinu.

Uz kvalitetu, u DIT-u ističu i da je novi model cjenovno vrlo pristupačno rješenje koje će korisnicima olakšati izlazak na tržište.

Više o Epson SureColor F1000 pogledajte u Print Reportu dostupnom i na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content