PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson SureColor SC-R5010 serija u tvrtki Pako

U izložbenom prostoru tvrtke Pako d.o.o Slovenska vas 4c Jesenice na Dolenjskem, svega 30-tak kilometara od Zagreba, instaliran je pisač Epson SureColor SC-R5010. Kod ovog se pisača koristi nova vrsta boje, tzv. resin ink koja poboljšava performanse aplikacija ispisa.

Značajke pisača Epson SureColor SC-R5010

Korisnici imaju mogućnost korištenja izvanrednih razina performansi ispisa i postojanosti boja. Sve to zahvaljujući kombinaciji Epsonove poznate tehnologije ispisne glave PrecisionCore 4.9pl i novorazvijene resin ink (boja od smole, lateks boja).

Epson SureColor SC-R5010 se odlikuje jednostavnim i vrlo funkcionalnim sustavom upravljanja medijima na koje se vrši tisak. Isto tako i odlično riješenim sustavom regulacije temperature koja je neophodna za dobro fiksiranje otiska, a s druge strane je važna za dimenzijsku stabilnost medija.

Epsonova UltraChrome RS boja prilagođena je korištenju na širokom spektru različitih medija. Neki od njih su samoljepljive folije, PVC baneri (cerade i mesh), tekstil, canvas platna, tapete i različiti filmovi. Nositelj pigmenta u ovoj vrsti boje je “smola”. Široko se koristi u tiskarskoj industriji za boju koja sadrži nekristalni materijal koji se nalazi i u krutom i u tekućem obliku. Korištenje smole pojačava svojstva boje koja povećavaju tvrdoću, sjaj, fleksibilnost i prianjanje. Zbog toga je ova vrsta boje idealna za razne podloge za tisak i primjene poput POS-a, grafike vozila, nepremaznih papira i tekstila. Od svih boja koje se trenutno koriste u grafičkoj industriji ove boje zadovoljavaju visoke ekološke standarde. Korištenje cmyk+lcy+lmg+optimizera omogućava viskoku kvalitetu otiska uz trajnost ispisa od 3 godine, bez laminiranja.

Ukratko, Epson SureColor SC-R5010 pruža fleksibilnost, brzinu i preciznost.

Epsonova tehnologija imala je ključnu ulogu u mnogim digitalnim temeljima. S pisačem Epson SureColor SC-R5010 korisnici će moći riješiti bilo kakve zahtjevnije potrebe svojih kupaca. Tvrtka Pako d.o.o. će im u tom segmentu biti od velike pomoći sa svojom brzom servisnom podrškom.

Za sve detaljnije informacije možete kontaktirati tvrtku Pako d.o.o., Slovenska vas, Jesenice na Dolenjskem.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content