Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson SureColor SC-S50610 (5C)

Zahvaljujući sustavu priključka na stražnjoj strani pisača, novu rolu može umetnuti jedna osoba, a ručici za umetanje medija praktično se može pristupiti s prednje ili stražnje strane pisača. Teže role do 80 kg mogu se jednostavno postaviti pomoću dodatnog sustava za umetanje teških rola.

SC-S50610 automatski optimizira upravljanje medijima i poravnavanje ispisne glave ovisno o vrsti medija te automatski podešava napetost podloge da bi se omogućilo ispravno umetanje medija. Podešavanja umetanja moguća su tijekom ispisa bez zaustavljanja i ponovnog pokretanja pisača.

SC-S50610 može proizvesti sve; od postera i natpisa do naljepnica za vozila. Pouzdano i ekonomično ispisuje na plastici, platnu, prozirnoj foliji, fotografskom papiru i čitavom nizu popularnih podloga za transparente, širine do 162,6 cm. Pomoću modela od pet boja mogu se izrađivati bijeli ispisi visoke kakvoće na tamnim i prozirnim podlogama. Ispisani su primjerci otporni na izbljeđivanje zbog svjetla tijekom tri godine na otvorenom i bez plastificiranja.

Iznimno brz – Ispisuje do 51,8 m2/h
Jednostavno umet. medija – Sustav priključka kojim rukuje jedna osoba
Mediji – Automatski optimizirano upravljanje medijima
Fleksibilnost – Posteri, znakovi, transparenti i više
Dugotrajnost ispisa – Tri godine na otvorenom

 

www.dit.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content