Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson u svijetu visoke mode

Tko god da razmišlja o tisku teško je za vjerovati da će ga povezati s visokom modom, no treći godišnji događaj Epson Digital Couture, koji prethodi New York Fashion Weeku, pokazao je da digitalni tisak tekstila ima svoje mjesto na modnoj pisti. Trinaest dizajnerskih timova iz cijele Amerike našli su se u New Yorku 6. veljače kako bi pokazali mogućnosti Epsonove digitalne tehnologije tiska tekstila.

Događaj je započeo uvodnim obraćanjem g.Keitha Kratzberga, predsjednika i izvršnog direktora tvrtke Epson America, koji je na samom početku istaknuo da se 25% tekstilne proizvodnje danas radi digitalno i da nastavlja značajno rasti. „Sve kraći rokovi isporuke, kontrola i i mogućnost prilagodbe u svakom trenutku te spremnost dizajnera doprinose brzom usvajanju tehnologije“, naglasio je Kratzberg. Rast je, kako kaže, posebno vidljiv kada se radi o ulaganjima u tehnologiju diljem industrije, a značajno doprinosi i Epsonova novootvorena mikro web stranica s informacijama i edukativnim materijalima namijenjenim digitalnim tiskarama i modnim dizajnerima.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content