Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson-ulaže-u-PrecisionCore-tehnologiju-185mil. €

Epson-ulaže-u-PrecisionCore-tehnologiju-185mil. €

IDC je tvrtku Epson istaknuo u svome izvješću „Western Europe Business Inkjet Market Shares, 2015“ (Udjeli na tržištu poslovnog inkjet ispisa u 2015.). Autor izvješća Phil Sargeant osvrnuo se na Epsonov porast i komentirao kako je ta tvrtka „oblikovala godinu“. Epson je zabilježio godišnji porast prodaje poslovnih inkjet uređaja od 40,4 posto i postao je drugim najvećim dobavljačem tih uređaja u Europi.

Kako?

Epson je uz inovacije u područjima vizualnih komunikacija, nosive tehnologije, i robotike, doveo inovacije u poslovnom ispisu na novu razinu. Predstavio je nove modele u asortimanima poslovnih inkjet pisača WorkForce Pro i Ink Tank System. Pomiče standarde industrije pisačima Ink Tank System i RIPS kao zamjenom za standardne tintne patrone. Uveo je nove programe za korisnike i nove načine plaćanja. Uveo je revolucionarne promjene u održivost poslovanja i potencijal uštede u poslovanju. Primjerice Epsonovi modeli poslovnih inkjet pisača Workforce Pro nude brzi ispis visoke kvalitete uz sniženje ukupnog troška vlasništva i rad povoljniji za okoliš (82-postotno smanjenje potrošnje energije).

IDC predviđa porast tržišta poslovnih inkjet pisača od 10,2 % (CAGR) do 2020. godine. Epson je uložio 400 milijuna eura u nove proizvodne pogone i najavljuje investiranje 185 milijuna eura u inkjet tehnologiju PrecisionCore tijekom naredne dvije godine. Jasno je da Epson predviđa inkjet tehnologiji sjajnu budućnost.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content