Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson-ulaže-u-PrecisionCore-tehnologiju-185mil. €

Epson-ulaže-u-PrecisionCore-tehnologiju-185mil. €

IDC je tvrtku Epson istaknuo u svome izvješću „Western Europe Business Inkjet Market Shares, 2015“ (Udjeli na tržištu poslovnog inkjet ispisa u 2015.). Autor izvješća Phil Sargeant osvrnuo se na Epsonov porast i komentirao kako je ta tvrtka „oblikovala godinu“. Epson je zabilježio godišnji porast prodaje poslovnih inkjet uređaja od 40,4 posto i postao je drugim najvećim dobavljačem tih uređaja u Europi.

Kako?

Epson je uz inovacije u područjima vizualnih komunikacija, nosive tehnologije, i robotike, doveo inovacije u poslovnom ispisu na novu razinu. Predstavio je nove modele u asortimanima poslovnih inkjet pisača WorkForce Pro i Ink Tank System. Pomiče standarde industrije pisačima Ink Tank System i RIPS kao zamjenom za standardne tintne patrone. Uveo je nove programe za korisnike i nove načine plaćanja. Uveo je revolucionarne promjene u održivost poslovanja i potencijal uštede u poslovanju. Primjerice Epsonovi modeli poslovnih inkjet pisača Workforce Pro nude brzi ispis visoke kvalitete uz sniženje ukupnog troška vlasništva i rad povoljniji za okoliš (82-postotno smanjenje potrošnje energije).

IDC predviđa porast tržišta poslovnih inkjet pisača od 10,2 % (CAGR) do 2020. godine. Epson je uložio 400 milijuna eura u nove proizvodne pogone i najavljuje investiranje 185 milijuna eura u inkjet tehnologiju PrecisionCore tijekom naredne dvije godine. Jasno je da Epson predviđa inkjet tehnologiji sjajnu budućnost.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content