Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson – Veliki pisači za nove mogućnosti signage i display aplikacija

Tvrtka Epson predstavlja nove modele u seriji pisača velikog formata za signage aplikacije. Nova serija Epson SC-S konstruirana je temeljem opširnog istraživanja tržišta, povratnih informacija korisnika i testiranja te omogućava preciznu produkciju upečatljivih signage i display aplikacija. Novi pisači donose veću produktivnost uz servisiranje i korisničku podršku.

Svaka komponenta u novim pisačima (SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610) u potpunosti je konstruirana i proizvedena u Epsonu što jamči besprijekoran rad i rezultate u profesionalnoj kvaliteti. Pisači omogućavaju preciznu produkciju na čitavom nizu substrata, za signage i display aplikacije te za dekor. Besprijekorno produciraju plakate, city light medije, POS materijale, naljepnice za vozila (vehicle wraps) i tapete uz napredni sustav automatskog zatezanja (AD-ATC). Sofisticirani sustav umetanja medija s antistatičkim valjcima velikog promjera osigurava prianjanje i preciznost hoda medija prilikom ispisa.

Novi pisači opremljeni su glavama Epson PrecisionCore TFP nove generacije za produkciju ispisa superiorne jasnoće i kvalitete boja. U kombinaciji s tintama nove formulacije Epson UltraChrome GS3 ili GS3 with Red, korisnici mogu proizvesti precizne reprodukcije u širokoj skali boja. Model SC-S80610 koristi prednosti crvene i narančaste tinte za proširenje skale boja i tako korisniku donosi nove mogućnosti. Način rada “Precision Dot“ jednostavno harmonizira razne parametre ispisa te tako olakšava opće poboljšanje kvalitete ispisa na različitim podlogama, od transparentnog filma, vinila, platna, do foto papira.

Novi pisači u seriji SC-S konstruirani su za opće poboljšanje rada korisnika. Podešavanje je jednostavno i brzo, a nadzor ispisa olakšavaju proziran panel velike površine i LED indikatori.

Epson shvaća da je produktivnost rada najvažniji element korisničkog iskustva pa novi pisači nude funkcije koje uključuju automatsko održavanje glave pisača i sustav prikupljanja vlage što jamči rad bez prekida. Pisači dolaze sa standardnim dvogodišnjim jamstvom, a dostupne su i opcije produljenog jamstva. Info: www.epson.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content