Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson vodeći proizvođač ekosolventnih pisača

Epson je objavio da je njegova SureColor SC-serija pisača širokog formata trenutno na vrhu u prodaji pisača na bazi eko-solventne tehnologije u svojoj klasi, u Zapadnoj Europi.

Neovisno istraživanje provedeno od strane Infosource pokazuje da Epsonov tržišni udio pisača s 5. mjesta i nešto više od 9% u 2015. godini, dosegao 28,4% na kraju 2016. godine.

Ovaj uspjeh slijedi lansiranje nove generacije 64-inčnih pisača Epson SureColor SC-S u siječnju 2016. – i to SureColor SC-S80600, SC-S60600 i SC-S40600 – koji daju korisnicima izbor 4-10 boja (uključujući bijelu i metalik) a ispisuju s visokom produktivnošću do 95.3 m2/h.

S Epsonovim trajnim PrecisionCore TFP glavama za ispis i s promjenjivom veličinom kapljica tinte, ispisuju 1440 x 1440 dpi-a. Rezultat toga su fantastični rezultati na nizu presvučenih i nepresvučenih podloga za unutarnje / vanjske signalizacije, prikaz grafika i plakata s pozadinskim osvjetljenjem panela, POS materijali, obljepljivanja vozila, tapete i foto platna.

Od svojih prvih isporuka, ovi pisači generiraju značajan interes tvrtke u potrazi za tehnologijom koja pruža kvalitetu, produktivnost, fleksibilnost, jednostavnost korištenja i brz povrat ulaganja u jedan kompletan paket.

„Oduševljeni smo da je SureColor SC-S postao tržišni lider u Europi tako brzo”, kaže g. Marc Tinkler, voditelj marketinga. „Mi smo u potpunosti predani razvoju naših pisača širokog formata, SureColor pisača, a dokaz tome je da naša tehnologija ispunjava stroge zahtjeve za ispis usluga u prometnim i proizvodnim okruženjima. Naš cilj je pružiti najbolju kombinaciju pisača i inkjet tehnologije za pružanje visoke kvalitete i vrhunske pouzdanosti.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content