Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epsonova nova “satin ribbon” traka

Epsonova nova “satin ribbon” traka donosi nove mogućnosti za trgovce na malo i ugostiteljstvo. Na taj način se mogu lako prilagoditi svojim kupcima pružajući im zadovoljstvo personaliziranim poklonom. Naime, pomoću trake se može ispisati bilo kakav tekst, ime osobe, poduzeća ili poruka poput zahvale te se može koristiti za razne darove i promotivne materijale.

 

Globalni brandovi, kao što su Coca-Cola i Nutella koriste personalizaciju kako bi se približili potrošačima i to dobro funkcionira. U Epsonu su jednostavno željeli pružiti ovu mogućnost manjim poduzećima te ugostiteljskim objektima. Ako želite nagraditi lojalnost svojih kupaca, dodati neku svoju poruku ili vrpcu sa svojim logotipom, Epson ima rješenje za Vas.

 

Na kojem principu radi?

Sve što Vam je potrebno je pisač "Label Maker" i Epsonova "satin ribbon" traka, koja je trenutno dostupna u dvije boje- crnoj na zlatnoj podlozi i zlatnoj na tamno plavoj 12mm širokoj "satin ribbon" traci. Tri iduće boje će biti u prodaji u lipnju, 2016.g., a to su crna na nebesko-plavoj traci, crna na roznoj te zlatna na crvenoj traci.

Epson također ima i prijenosna rješenja koja u svakom trenutku možete iskoristiti u svojoj okolini. Jednostavno stavite traku u pisač, pripremite poruku i stavite na ispis.

U današnje vrijeme, kada smo pretrpani proizvodima sa svih strana, personalizacijom pružate kupcima osjećaj da su za Vas posebni i jedinstveni te ih nagrađujete za njihovu lojalnost Vašem brandu, proizvodu ili usluzi. Ovim rješenjem sigurno ćete podići vrijednost svojem poslovanju na jednu novu razinu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content