Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epsonovi tintni pisači sa spremnicima za boju velike zapremnine prodani su u 30 milijuna jedinica diljem svijeta

Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, „Epson”) objavljuje da je kumulativna globalna prodaja Epsonovih tintnih pisača sa spremnicima za boju velike zapremnine dostigla 30 milijuna jedinica.

Epson je svoje tintne pisače sa spremnicima za boju velike zapremnine prvi puta predstavio u listopadu 2010. godine, u Indoneziji. Do kraja poslovne godine 2017. (zaključno s ožujkom 2018.), tvrtka je pisače predstavila u otprilike 150 država i regija, a porast u zemljama u razvoju utjecao je na godišnji rast udjela proizvoda spremnika za boju velike zapremnine na cjelokupnom tržištu tintnih pisača. Epson i dalje drži najveći udio tržišta s ovim proizvodima zbog snažne prepoznatljivosti robne marke na tržištu i bogatog asortimana.

U poslovnoj godini 2018. (zaključno s ožujkom 2019.), Epson će dodatno ubrzati prijelaz s tradicionalnih modela uložaka za boju na modele sa spremnicima za boju velike zapremnine s ciljem formiranja potonjeg kao standarda među tintnim pisačima. Kako u naprednim, tako i u zemljama u razvoju, tvrtka će nastaviti promicati zamjenu laserskih pisača tintnim pisačima sa spremnicima za boju velike zapremnine proširujući svoj asortiman proizvodima s nadmoćnom troškovnom učinkovitosti i još jednostavnijom uporabom. Tvrtka Epson time planira prodati 9,5 milijuna proizvoda sa spremnicima za boju velike zapremnine u poslovnoj godini 2018., što je povećanje od 20 % u odnosu na prethodnu poslovnu godinu. Očekuje se da će oni činiti otprilike 55 % cjelokupne prodaje Epsonovih tintnih pisača.

Koichi Kubota, direktor, izvršni direktor i glavni direktor odjela za ispisna rješenja tvrtke Seiko Epson, komentirao je: „Tintni pisači sa spremnicima za boju velike zapremnine smanjuju negativan utjecaj na okoliš, donose niže troškove rada i korisnicima omogućuju slobodniji i jednostavniji ispis u usporedbi s laserskim pisačima i pisačima s uloškom boje. Epson je preoblikovao poslovni model pisača te će nastaviti pružati ugodna okruženja ispisivanja koja korisnicima diljem svijeta omogućavaju demonstriranje njihove kreativnosti i uživanje u visokoj produktivnosti“.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content