Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epsonu BLI nagrada za najbolji poslovni skener

Nakon rigoroznog višemjesečnog testiranja žiri je zaključio da model WorkForce DS-860 svojim karakteristikama zaslužuje naziv izvanrednog A4 skenera za odjele (Outstanding A4 Departmental Scanner)

 Zagreb, 22. srpnja 2014. – Buyers Laboratory LLC, vodeća institucija za testiranje uređaja za document imaging u svijetu, objavila je dobitnike nagrade Summer 2014 Pick u kategoriji skenera. Epsonov model WorkForce DS-860 istaknut je zbog visoke kvalitete i proglašen je izvanrednim A4 skenerom za odjele (Outstanding A4 Departmental Scanner).

Struka posebno cijeni BLI nagrade jer se priznanja dodjeljuju nakon višemjesečnog rigoroznog testiranja u laboratoriju. Epson WorkForce DS-860 nadmašio je konkurenciju brzinom i svestranošću te je zavrijedio nagradu Pick award for the Summer 2014.

Model DS-860 bio je najbolji u više aspekata, uključujući preciznost prepoznavanja teksta (OCR), nadprosječnu brzinu skeniranja te natprosječnu mogućnost korištenja različitih formata papira. Ukupan trošak vlasništva (TCO) 40 posto je niži od prosjeka.

Buyers Laboratory LLC (BLI) vodeći je neovisni dobavljač analitičkih informacija i usluga vezanih za industriju digitalnog prikaza i digitalnih dokumenata u svijetu. Laboratorij nudi sveobuhvatnu informaciju o tržištu te savjete za razvoj proizvoda. Pick nagrade, priznanja za proizvode koji se pokažu najboljima u skupu laboratorijskih testova, dodjeljuju se dva puta godišnje.

Više o Epsonovim rješenjima za upravljanje dokumentima: https://www.epson.hr/documentcapturepro

Fotografije uređaja u visokoj razlučivosti:

WorkForce DS-860

–       On line galerija: Flickr

–       Download svih fotografija: Box

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content