Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epsonu TIPA nagrada za najbolji foto projektor 2014

Epson je dobio još jedno priznanje foto industrije za inovativnost prikaza slike visoke kvalitete

Zagreb, Tokio, 23. travnja 2014. – Urednici i novinari iz fotografskih magazina širom svijeta i ove su godine u sklopu dodjele prestižnih TIPA nagrada za 2014. prepoznali kvalitetu i pouzdanost Epsonovih uređaja. Video projektor za kućno kino Epson EH-TW7200 proglašen je pobjednikom u kategoriji najboljeg foto projektora (Best Photo Projector).

Udruženje TIPA (Technical Image Press Association) izdvaja najbolje uređaje koji su se pojavili na tržištu u posljednjih dvanaest mjeseci tako što ocjenjuje inovativnost, tehnologiju, dizajn, jednostavnost korištenja te odnos cijene i kvalitete.

„U udruženju TIPA djeluju stručnjaci koji odabiru proizvode u skladu s najstrožim standardima. Stručni žiri imao je velik izbor za dodjelu ove nagrade i vrlo smo ponosni što je Epson još jednom odabran kao dobitnik ove vrijedne nagrade“, kazao je Ian Cameron, direktor globalne prodaje i marketinške podrške u Epsonu.

TIPA je jedno od najutjecajnijih i udruženja novinara u sektoru fotografije i imaginga, a njegovi članovi djeluju u devet europskih zemalja te u Australiji, Kanadi, Kini, Indiji, Južnoafričkoj republici i SAD-u. Epson je od 1997. godine osvojio ukupno 34 TIPA nagrade za uređaje koji uključuju inkjet pisače, tinte, skenere i video projektore.

 „Epson EH-TW7200 je prvenstveno namijenjen korisnicima kućnih kina, no ujedno pruža zapanjujuću kvalitetu prikaza nepokretnih slika, kako kod kuće tako i u javnim prostorima te obrazovnim ustanovama. Uređaj nudi opcije širokokutnog i tele objektiva čime omogućava veliku fleksibilnost postavljanja i projekcijske udaljenosti, uz svjetlosnu snaga od 2000 lumena, kako bijelog tako i svjetla u boji. Živopisne boje i kontrast slike zajamčeni su uz omjer kontrasta od 120.000:1. Razlučivost projekcije je Full HD 1080p, a ručno podešavanje trapezoidne slike dozvoljava pomicanje +/- 30 stupnjeva. Projektor podržava spajanje putem USB 2.0, HDMI 1.4, Composite in, Component in i SVideo sučelja. Može i reproducirati 3D sadržaje, a u paketu s uređajem dolazi i par RF 3D naočala“. (TIPA).

Fotografije uređaja u visokoj razlučivosti:

Epson EH-TW7200

  • On line galerija: Flickr
  • Download svih fotografija:

KONTAKT:
Robert Gelo – RGC
Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
+385 1 3391218
+385 98 475047
[email protected] 
www.epson.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content