Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Esko je bio sveprisutan na sajmu LabelExpo 2017

Tvrtka Esko je na LabelExpo sajmu bila prisutna na više lokacija i u partnerstvu s najznačajnijim proizvođačima tehnologija ispisa ponudila integrirana rješenja za vlasnike tiskara.

Sa svojim širokim asortimanom inovacija tijeka radnih procesa, od upravljanja projektima, dizajna, pripreme pa do flexo i digitalnog tiska, tvrtka Esko se udružila s velikim brojem vodećih proizvođača tehnologija tiska na Labelexpo Europe 2017, kako bi se pojednostavio cjeloviti proces proizvodnje. Osim brojnih integriranih Esko rješenja na partnerskim štandovima, tvrtka Esko je također predstavila mnoge inovacije na vlastitom štandu koji se nalazio u dvorani 3.

Esko je bio glavni igrač u novoj “Automation Areni” gdje je postavljen proces proizvodnje koji prati trendove industrije 4.0 u digitalnoj i analognoj varijanti.

Jasna ilustracija Eskove sveprisutnosti u industriji naljepnica je njegova ključna uloga u “Automation Areni”, prvi puta prikazanoj na ovogodišnjem sajmu u Brusselu. Esko je prikazao sveobuhvatnu skupinu softverskih rješenja za komunikaciju sa krajnjim korisnikom, dizajn i pripremu posla, automatizaciju tijeka rada, upravljanje bojama i komunikaciju sa opskrbnim lancem u industriji tiska etiketa. S naglaskom na kontrolu troškova i optimizaciju te produktivnost, Esko softverska platforma podržava radni tijek proizvodnje etiketa u realnom vremenu. Omogućuje komunikaciju i kontrolu procesa sa više različitih mobilnih uređaja, uređivanje PDF-a, upravljanje sadržajem, alate za osiguranje kvalitete tiska pa sve do isporuke gotovih etiketa krajnjem korisniku u iznimno kratkom vremenu.

“Dobavljači, kao i tiskare i veletrgovci, traže integrirana rješenja za poboljšanje cjelokupnog procesa proizvodnje etiketa, od dolazne narudžbe do gotovih i isporučenih naljepnica. Širok portfelj inovativnosti Eska u kombinaciji sa snagom naših partnerskih rješenja je od ključne važnosti u pomaganju našim klijentima da prevladaju te izazove “, zaključio je g. Udo Panenka, direktor Esko-a.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content