PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Esko najavljuje prodaju Kongsberga

Tvrtka Esko najavila je da planira prodati Kongsberg, odnosno dio poslovanja vezan uz rješenja za digitalnu doradu, tvrtki OpenGate Capital.
Planirana prodaja uključuje pogon za istraživanje i razvoj u Kongsbergu u Norveškoj i proizvodni pogon u Brnu u Češkoj. OpenGate Capital je privatna investicijska tvrtka sa sjedištem u Los Angelesu.

„Esko koncentrira svoje napore na isporuku cjelovitih end-to-end workflow rješenja za kupce u cijelom lancu opskrbe ambalažom: od robnih marki preko pre-medija do tiskara i konvertera ambalaže. S ciljanim fokusom možemo ubrzati isporuku integriranih softverskih i hardverskih tehnologija kako bismo našim kupcima pomogli digitalizirati, automatizirati i povezati njihovo poslovanje kako bi shvatili učinkovitost koju nudi digitalna transformacija. Uvjeren sam da će OpenGate biti snažan, strateški dom Kongsberga i da će zaposlenici koji će prenijeti posao napredovati u svom novom domu ”, rekao je Mattias Byström, predsjednik Eska.

Korisnici Kongsbergovih sustava mogu očekivati ​​uobičajeno poslovanje, jer će većina zaposlenika nastaviti raditi kao dio novog, samostalnog poslovanja. Odnosi s distributerima također će se prenijeti na novu tvrtku Kongsberg PCS, što znači da niti u tom dijelu neće biti promjena za korisnike.

OpenGate Capital vidi mogućnosti za rast poslovanja Kongsberga i izvan aplikacija za ambalažu, širenjem ponude proizvoda i povećavajući ponudu alata i potrošnog materijala.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content